Barcelona s'afegeix a la campanya 'Recicla vidre per elles'

20/10/2018 - 15:36

L’Ajuntament de Barcelona se suma a la campanya “Recicla vidre per elles”, impulsada per tercer any consecutiu per Ecovidrio, entitat sense ànim de lucre i encarregada de la gestió del reciclatge dels envasos de vidre. D’aquesta manera es vol mobilitzar a la ciutadania a reciclar els envasos de vidre i contribuir alhora amb una causa solidària i de lluita contra el càncer de mama. Un total de 20 contenidors de color rosa es despleguen per tota la ciutat. Per cada quilo d'envasos de vidre dipositats, Ecovidrio donarà 1€ a la Fundació Solidaridad frente al cáncer, que lluita contra el càncer de mama.

Des del 10 d’octubre, i fins al dia 24, 20 contenidors de color rosa, ubicats en llocs emblemàtics de la ciutat, cridaran l’atenció dels veïns i veïnes i, per cada quilo d’envasos de vidre dipositats, Ecovidrio donarà 1€ a la Fundació Solidaridad frente al cáncer. Els contenidors es poden trobar a:
  • Plaça Joaquim Xirau
  • Carrer de Rocafort (banda Llobregat – entre Manso i Paral·lel)
  • Carrer d’Ermengarda (a l’alçada de la plaça d’Antoni Pérez i Moya)
  • Plaça Francesc Macià (Llobregat-Mar – amb l’av. Josep Tarradellas)
  • Plaça de la Molina (banda Mar)
  • Gran de Gràcia, 87
  • Plaça de Maragall
  • Via Júlia, 128
  • Plaça Orfila (davant del Districte)
  • Plaça Valentí Almirall (a l’alçada carrer de Joan de Malta)

Consulta aquí el mapa amb les ubicacions dels contenidors.

En aquesta edició, més de 60 ciutats de tot l’estat participen solidàriament en la campanya, i per tant, Ecovidrio instal·larà més de 250 contenidors de color rosa a tot el territori.

A més, Ágatha Ruiz de la Prada ha dissenyat un mini iglú exclusiu per la campanya, el qual es podrà adquirir a través d’aquesta web, i tots els beneficis obtinguts aniran destinats a la Solidaridad frente al cáncer per contribuir a la prevenció, informació i sensibilització de la malaltia.

Aquesta fundació va néixer amb la necessitat d’impulsar i coordinar esforços davant el càncer de mama. La unió de voluntats i teixir una xarxa universal, obrir nous camins per millorar la qualitat de vida dels pacients i supervivents de càncer i finançar programes d’investigació, prevenció i conscienciació referent a la malaltia són alguns dels seus objectius.

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Cooperasec ha impulsat aquesta iniciativa que promou l'ús compartit entre el veïnat d'objectes, com una aspiradora o una tenda de campanya, per potenciar el consum responsable i el residu zero

Article

La tercera edició dels premis Mercabarna Paco Muñoz contra el malbaratament alimentari ha rebut la participació de 7 iniciatives de diferents entitats, associacions i empreses. 

Aquest any s'han guardonat dos projectes en l'àmbit de la Prevenció del Malbaratament Alimentari i la Innovació Social, quedant deserta la categoria d'Innovació Tecnològica.

Butlletí