Tot sobre el Porta a Porta del Segrià

26/09/2018 - 17:16

El nou model de recollida de residus porta a porta s’implantarà en les properes setmanes a 22 municipis de la Comarca del Segrià. Tota la informació per als usuaris està a la web del servei www.segriapap.cat. Ha estat presentada aquest 24 de setembre a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Segrià.

A la web es pot trobar diferent material explicatiu per saber com reciclar, quines restes s’han de treure cada dia i com distribuir-les als diferents cubells estandarditzats s’han lliurat durant la campanya de comunicació. També informa sobre com funciona la recollida, en funció de les diferentes tipologies d’habitatge i tipus de restes. Finalment es poden trobar els resultats d’aquest model de recollida.

Diposa també de material audiovisual part de la campanya de comunicació:
 

Els municipis als quals s’implantarà aquest nou model de recollida són:

• Ruta 1. Data d’implantació 1 d’octubre: Artesa de Lleida, Aspa, Corbins, Els Alamús, La Portella, Puigverd de Lleida i Sunyer.

• Ruta 2. Data d’implantació 15 d’octubre: Sudanell, Soses, Seròs i Montoliu de Lleida.

• Ruta 3. Data d’implantació 29 d’octubre: Almatret, La Granja d’Escarp, Llardecans, Maials, Massalcoreig, Sarroca de Lleida i Torrebesses.

• Ruta 4. Data d’implantació 19 de novembre: Alfarràs, Almenar, Alguaire.

• Ruta 5. Data d’implantació 10 de desembre: Alcarràs.  


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Notícia

Sant Feliu de Codines serà més estricte amb el sistema de recollida d’escombraries porta a porta. Això és el que és desprèn de la xerrada que aquest dilluns ha organitzat el Consistori, que ha comptat amb la presènica de l'Agència de Residus de Catalunya, i el Consorci de Residus del Vallès Oriental

Butlletí