Tot sobre el Porta a Porta del Segrià

26/09/2018 - 17:16

El nou model de recollida de residus porta a porta s’implantarà en les properes setmanes a 22 municipis de la Comarca del Segrià. Tota la informació per als usuaris està a la web del servei www.segriapap.cat. Ha estat presentada aquest 24 de setembre a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Segrià.

A la web es pot trobar diferent material explicatiu per saber com reciclar, quines restes s’han de treure cada dia i com distribuir-les als diferents cubells estandarditzats s’han lliurat durant la campanya de comunicació. També informa sobre com funciona la recollida, en funció de les diferentes tipologies d’habitatge i tipus de restes. Finalment es poden trobar els resultats d’aquest model de recollida.

Diposa també de material audiovisual part de la campanya de comunicació:
 

Els municipis als quals s’implantarà aquest nou model de recollida són:

• Ruta 1. Data d’implantació 1 d’octubre: Artesa de Lleida, Aspa, Corbins, Els Alamús, La Portella, Puigverd de Lleida i Sunyer.

• Ruta 2. Data d’implantació 15 d’octubre: Sudanell, Soses, Seròs i Montoliu de Lleida.

• Ruta 3. Data d’implantació 29 d’octubre: Almatret, La Granja d’Escarp, Llardecans, Maials, Massalcoreig, Sarroca de Lleida i Torrebesses.

• Ruta 4. Data d’implantació 19 de novembre: Alfarràs, Almenar, Alguaire.

• Ruta 5. Data d’implantació 10 de desembre: Alcarràs.  


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

El plec del nou contracte de la brossa preveu la implementació d’aquest sistema de recollida primer a les urbanitzacions i posteriorment a Vista Alegre

Article

Del 15 de gener al 15 de febrer del 2021 estarà obert el Formulari de presentació de productes i serveis en el mercat o en desenvolupament que incorporin tàctiques per millorar el seu comportament ambiental al llarg del seu cicle de vida, i contribueixin a l’economia circular.

Article

El Servei de Documentació d’Educació Ambiental (SDEA) recomana 7 llibres per conèixer a fons el repte de la gestió dels residus i descobrir què podem fer nosaltres per generar-ne menys, dins la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

Butlletí