Jornada de voluntariat ambiental al riu Gurri

Font: Ajuntament de Vic

18/09/2018 - 13:25

Una vintena de persones varen participar el passat 16 de setembre en una jornada de voluntariat al riu Gurri a Vic organitzada per l'empresa DECATHLON fent tasques de millora i neteja de l'entorn. L'activitat, englovada en una acció més conjunta en diferents punts de la península ibèrica.

Una vintena de persones varen participar el passat 16 de setembre en una jornada de voluntariat al riu Gurri organitzada per l'empresa DECATHLON fent tasques de millora i neteja de l'entorn.

L'activitat, englovada en una acció més conjunta en diferents punts de la península ibèrica, va començar a les 10h amb una explicació dels valors ambientals del riu Gurri i de l'ecosistema fluvial i el bosc de ribera.
Després els participants van realitzar tasques d'eliminació d'espècies invasores, sobretots rebrots d'acàcies i de canya americana i també de plantes enfiladisses que ofeguen alguns arbres.

També es van construir caixes nou amb la col·laboració del Grup d'Anellament de Calldetenes que posteriorment es van col·locar en diferents punts.

Finalment es va oferir un petit refrigeri a càrrec de l' empresa.

La jornada va comptar amb la coordinació del Centre d'Estudis dels Rius Mediterranis - UVIC


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

El Pla director urbanístic, redactat per la Diputació de Barcelona i el Departament de Territori i Sostenibilitat, crea un marc urbanístic i territorial adequat per recuperar, difondre i fer accessibles els diversos paisatges culturals i naturals situats al llarg de les lleres d’aquests tres rius de la demarcació de Barcelona.

Article

El projecte té la finalitat de millorar la connexió entre el riu i la seva gent

Notícia

El passat 8 i 9 de febrer, el municipi de Deltebre ha celebrat dues sessions matinals de neteja de les platges del municipi. En total, han estat més de 500 les persones que de manera desinteressada han participat i han permès recollir al voltant de 300 sacs (3.000kg) amb residus de les platges com a conseqüència del pas del temporal Glòria per Deltebre.

Butlletí