El carrer del Pla de Sant Feliu de Llobregat acollirà 42 horts urbans de lloguer

Font: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

14/09/2018 - 13:15

L'Ajuntament habilitarà 42 horts urbans ecològics situats al carrer del Pla que es llogaran a preus econòmics entre els ciutadans i ciutadanes que ho vulguin. Els horts s'ubicaran en el terreny situat entre els carrers de Ramón y Cajal i de Rupert Lladó, i comptaran amb una superfície aproximada de 40 metres quadrats, amb una taquilla per a eines cada dues parcel·les. 

D'aquesta manera l'Ajuntament manté i amplia el seu compromís amb diversos col·lectius de persones que havien sol·licitat a l'Ajuntament la posada en marxa d'un projecte d'horts urbans, i que entre altres iniciatives va possibilitar la creació de 49 d'aquests horts al carrer General Manso al 2015. En aquest cas, el projecte estarà gestionat i dinamitzat per la cooperativa Tarpuna.

L'adjudicació dels horts es farà per ordre d'inscripció. El registre es podrà realitzar a partir del dia 17 de setembre a les 8 del matí de manera presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o bé a través del web de l'Ajuntament. Cal estar empadronat a Sant Feliu per poder inscriure's. Les persones beneficiàries podran treballar la seva parcel·la durant un any, amb possibilitat de prorrogar l'arrendament sempre que es compleixi la normativa i es participi activament en el projecte, fins a un màxim de 3 anys.


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Un estudi de l’Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA-CERCA) avalua els beneficis d’omplir les ciutats d’horts urbans.

Article

L'Ajuntament de Sant Feliu continua mostrant el seu compromís amb els principis, valors i objectius que promou l'Agenda 2030 de desenvolupament sostenible. En el marc de les accions per fer difusió i generar consciència sobre l'Agenda i els ODS, anualment es duen a terme sessions i tallers de sensibilització adreçades a diferents col·lectius del municipi.  

Article

Integrar plantes silvestres comestibles en el sistema alimentari pot suposar una estratègia d’adaptació al canvi climàtic. Sota aquesta premissa, les organitzacions Eixarcolant, Tarpuna i Restaurantes Sostenibles, estan duent a terme un projecte per fomentar i facilitar la producció, distribució i consum d'aquest tipus de plantes a Barcelona.
 

Butlletí