El carrer del Pla de Sant Feliu de Llobregat acollirà 42 horts urbans de lloguer

Font: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

14/09/2018 - 13:15

L'Ajuntament habilitarà 42 horts urbans ecològics situats al carrer del Pla que es llogaran a preus econòmics entre els ciutadans i ciutadanes que ho vulguin. Els horts s'ubicaran en el terreny situat entre els carrers de Ramón y Cajal i de Rupert Lladó, i comptaran amb una superfície aproximada de 40 metres quadrats, amb una taquilla per a eines cada dues parcel·les. 

D'aquesta manera l'Ajuntament manté i amplia el seu compromís amb diversos col·lectius de persones que havien sol·licitat a l'Ajuntament la posada en marxa d'un projecte d'horts urbans, i que entre altres iniciatives va possibilitar la creació de 49 d'aquests horts al carrer General Manso al 2015. En aquest cas, el projecte estarà gestionat i dinamitzat per la cooperativa Tarpuna.

L'adjudicació dels horts es farà per ordre d'inscripció. El registre es podrà realitzar a partir del dia 17 de setembre a les 8 del matí de manera presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o bé a través del web de l'Ajuntament. Cal estar empadronat a Sant Feliu per poder inscriure's. Les persones beneficiàries podran treballar la seva parcel·la durant un any, amb possibilitat de prorrogar l'arrendament sempre que es compleixi la normativa i es participi activament en el projecte, fins a un màxim de 3 anys.


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

La segona edició del Concurs de Cobertes Verdes finançarà el 75% del projecte, fins a 100.000 euros, de les deu propostes guanyadores. S’hi poden presentar les comunitats de veïns i veïnes d’edificis d’habitatges que vulguin incorporar un jardí al terrat. Instal·lar un espai verd a l’edifici ajuda a regular-ne la temperatura, a millorar la qualitat de l’aire i a crear espais veïnals.

Article

La quarta edició de la campanya 'Connecta't a l'estalvi energètic' continua desenvolupant tot un seguit d'accions per ajudar a santfeliuencs i santfeliuenques a reduir el consum d'energia, i a estalviar en les factures de subministraments. Un servei que, amb la darrera pujada del preu del subministrament elèctric, pot suposar una ajuda per a moltes famílies del municipi. 

Article

Aquest projecte pretén que els horts esdevinguin un espai col·lectiu de cohesió, obert a la ciutadania, per potenciar l’apoderament i la inclusió de les persones i de foment del teixit associatiu, així com desenvolupar un model de gestió ecològica i ambientalment sostenible.

Butlletí