Jornada del vehicle elèctric a Castellolí

divendres, 21 setembre, 2018 - 17:00 a dissabte, 22 setembre, 2018 - 16:59
Complex del Motor. CAMPUS MOTOR ANOIA

Per un entorn sense soroll i més saludable, ajudem a impulsar la mobilitat elèctrica

Vine a Castellolí a conèixer el món de la mobilitat elèctrica. Reserva la teva plaça per la 1a jornada d’experiència en conducció de vehicles elèctrics a Castellolí, el divendres dia 21 de setembre a partir de les 17:00 h, al Complex del Motor, Campus Motor Anoia.

Aquesta és una iniciativa de la regidoria de Medi Ambient, de l’Ajuntament de Castellolí, Campus Motor Anoia del Consell Comarcal de l’Anoia i els actius del territori, Circuit Parcmotor i Fast Parcmotor, amb l’objectiu d’impulsar conjuntament la mobilitat del futur, una mobilitat elèctrica, neta i sostenible, amb la col·laboració de concessionaris de vehicles de la comarca.

Motius que et portaran a fer el canvi al vehicle elèctric:

  • Reducció de l’impost de circulació, amb bonificacions importants.
  • Podràs circular fins a 300 kilòmetres amb autonomia i sense restriccions.
  • Generaràs un estalvi econòmic segur a curt i a llarg termini.
  • Contaminació zero !

Programa de la jornada:

L’Institut Català d’Energia (ICAEN), oferirà un esbós del món tecnològic, les característiques i avantatges entorn a l’adquisició d’un vehicle elèctric. Podràs conèixer també com funcionen els punts de recàrrega de la mà de l’empresa SIMON.

Per finalitzar, podràs descobrir l’espai Circuit Parcmotor i l’escola de conducció FAST Parcmotor i provar diferents models i marques de vehicles elèctrics i híbrids. Vine a conèixer la conducció eficient i silenciosa dels vehicles elèctrics al circuit de velocitat i també al circuit escola, assessorats per  professionals, amb els instructors de FAST Parcmotor i tècnics especialistes dels diferents concessionaris de l’Anoia.

 

 

Organitzador: 
Ajuntament Castellolí
Contacte: 

Tenim places limitades, fes la teva reserva mitjançant aquest formulari

Categories: 
Mobilitat

Relacionats

Article

La tinenta d’alcaldia d’Urbanisme, Transició Ecològica, Serveis Urbans i Habitatge, Laia Bonet, ha mostrat a Brussel·les el compromís de Barcelona amb la millora de la qualitat de l’aire a la ciutat. Ha estat en el marc d’una reunió amb l’eurodiputat Javi López, ponent del Parlament Europeu per a la revisió de la Directiva de la qualitat de l’aire, i amb François Wakenhut, cap de la unitat de qualitat de l’aire de la Comissió Europea

Notícia

El Ple de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha aprovat el nou Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) per al període 2023-2028. El PMUS tindrà una vigència de sis anys i planifica un total de 79 actuacions distribuïdes en dotze àmbits.

Notícia

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha formalitzat la compra de 36 autobusos estàndard de 12 metres d'hidrogen, a més de dos vehicles articulats, que serien els primers articulats d'hidrogen a circular a tota Espanya. Es tracta de la compra més important de vehicles d’hidrogen de TMB i està finançada pel Ministerio de Transporte, Movilidad y Agenda Urbana, en el marc dels fons Next Generation
 

Butlletí