Jornada del vehicle elèctric a Castellolí

divendres, 21 setembre, 2018 - 17:00
Complex del Motor. CAMPUS MOTOR ANOIA

Per un entorn sense soroll i més saludable, ajudem a impulsar la mobilitat elèctrica

Vine a Castellolí a conèixer el món de la mobilitat elèctrica. Reserva la teva plaça per la 1a jornada d’experiència en conducció de vehicles elèctrics a Castellolí, el divendres dia 21 de setembre a partir de les 17:00 h, al Complex del Motor, Campus Motor Anoia.

Aquesta és una iniciativa de la regidoria de Medi Ambient, de l’Ajuntament de Castellolí, Campus Motor Anoia del Consell Comarcal de l’Anoia i els actius del territori, Circuit Parcmotor i Fast Parcmotor, amb l’objectiu d’impulsar conjuntament la mobilitat del futur, una mobilitat elèctrica, neta i sostenible, amb la col·laboració de concessionaris de vehicles de la comarca.

Motius que et portaran a fer el canvi al vehicle elèctric:

  • Reducció de l’impost de circulació, amb bonificacions importants.
  • Podràs circular fins a 300 kilòmetres amb autonomia i sense restriccions.
  • Generaràs un estalvi econòmic segur a curt i a llarg termini.
  • Contaminació zero !

Programa de la jornada:

L’Institut Català d’Energia (ICAEN), oferirà un esbós del món tecnològic, les característiques i avantatges entorn a l’adquisició d’un vehicle elèctric. Podràs conèixer també com funcionen els punts de recàrrega de la mà de l’empresa SIMON.

Per finalitzar, podràs descobrir l’espai Circuit Parcmotor i l’escola de conducció FAST Parcmotor i provar diferents models i marques de vehicles elèctrics i híbrids. Vine a conèixer la conducció eficient i silenciosa dels vehicles elèctrics al circuit de velocitat i també al circuit escola, assessorats per  professionals, amb els instructors de FAST Parcmotor i tècnics especialistes dels diferents concessionaris de l’Anoia.

 

 

Organitzador: 
Ajuntament Castellolí
Contacte: 

Tenim places limitades, fes la teva reserva mitjançant aquest formulari

Categories: 
Mobilitat

Relacionats

Article

Es tracta d'un format que ja s'està estenent fa temps en diferents ciutats europees, i que suposa una alternativa poc invasiva i molesta per a la resta d'usuaris ja que aprofita una infraestructura ja aixecada, i requereix molt poca obra. A més permet posar en marxa una xarxa que afavoreix a aquells usuaris que no tinguin plaça de garatge. Una cosa que ajuda a popularitzar més els cotxes elèctrics.

Notícia

L’objectiu principal és garantir la transició cap a una mobilitat més segura i, al mateix temps, sostenible, saludable, connectada i automatitzada a tot Catalunya.

Notícia

40 escoles de Barcelona han tallat els carrers de Barcelona aquesta tarda per exigir un entorn pacificat. És una reclamació també de la Societat Catalana de Pediatria, que diu que calen mesures urgents per millorar la qualitat de l'aire a prop dels centres educatius. La Montse Lorenz ha anat als carrers per saber com es vivia aquesta reivindicació entre els pares, mares, nens i nenes.

Butlletí