Visita il·lustrada a La Fàbrica del Sol

diumenge, 28 octubre, 2018 - 11:00 a dilluns, 29 octubre, 2018 - 10:59
La Fàbrica del Sol
Geolocation

Activitat familiar "Visita il·lustrada a La Fàbrica del Sol" a càrrec de Toni Solanas (arquitecte) i Gemma Capdevila (il·lustradora). En el marc del 48h Open House Barcelona.

Amb el guiatge de l’arquitecte Toni Solanas, recorrerem l’edifici demostratiu de La Fàbrica del Sol i ens inspirarem en els materials, la qualitat de l’aire, l’energia, l’aigua i el verd i la biodiversitat per plasmar amb diferents tècniques de dibuix allò que ens transmeti. Farem conjuntament la nostra pròpia creació artística; un mural que penjarem l’entrada de l’equipament.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat. Per a més informació seguiu l'enllaç.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Familiar
Contacte: 

La Fàbrica del Sol
Passeig Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 

Relacionats

Notícia

L’energia fotovoltaica en equipaments i espais públics de la metròpolis es multiplicarà per sis en els propers 18 mesos.

Article

La remodelació dels jardins de les Tres Xemeneies, al Poble-sec, suposa un pas endavant en la millora de l’eficiència energètica i la reducció de la contaminació en els treballs urbanístics. L’actuació permetrà eliminar barreres arquitectòniques i dinamitzarà l’espai.

Notícia

El Pla Clima Escola Barcelona consisteix en un seguit d’actuacions de climatització per millorar el confort tèrmic de l’alumnat i els professionals dels equipaments educatius i afavorir la descarbonització i l’autoconsum. 

Butlletí