Visita il·lustrada a La Fàbrica del Sol

diumenge, 28 octubre, 2018 - 11:00 a dilluns, 29 octubre, 2018 - 10:59
La Fàbrica del Sol
Geolocation

Activitat familiar "Visita il·lustrada a La Fàbrica del Sol" a càrrec de Toni Solanas (arquitecte) i Gemma Capdevila (il·lustradora). En el marc del 48h Open House Barcelona.

Amb el guiatge de l’arquitecte Toni Solanas, recorrerem l’edifici demostratiu de La Fàbrica del Sol i ens inspirarem en els materials, la qualitat de l’aire, l’energia, l’aigua i el verd i la biodiversitat per plasmar amb diferents tècniques de dibuix allò que ens transmeti. Farem conjuntament la nostra pròpia creació artística; un mural que penjarem l’entrada de l’equipament.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat. Per a més informació seguiu l'enllaç.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Familiar
Contacte: 

La Fàbrica del Sol
Passeig Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Barcelona s’incorpora al projecte PRIMA, que ubicarà una plataforma d’integració d’energies renovables i emmagatzematge a Barcelona per millorar la competitivitat de la indústria del sector energètic. El conveni atorga 300.000 euros a l’Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC) per desenvolupar aquest projecte, que s’alinea amb el compliment de l’Agenda 2030.

Notícia

Per oferir una tarifa adaptada a les necessitats de la situació post-covid-19, Barcelona Energia aplicarà una rebaixa en els preus de les tarifes fixes del 8% de mitjana, un estalvi anual d’entre 40 i 60 euros en la factura de la llum. La comercialitzadora pública d’energia de l’àrea metropolitana de Barcelona, que dona servei a més de 1.800 usuaris i usuàries, ofereix una nova tarifa per a comerços i petites empreses.

Butlletí