Els batecs dels barris: tocant a sometent

dimecres, 17 octubre, 2018 - 11:00 a dijous, 18 octubre, 2018 - 10:59
Casa de l'Ardiaca
Geolocation

Activitat "Els batecs dels barris: tocant a sometent" a càrrec del programa Com Funciona Barcelona? Organitzada per La Fàbrica del Sol.

El so d'un lloc configura la seva identitat i és una dimensió essencial del seu paisatge i aquest paisatge sonor dels nostres barris forma part del patrimoni immaterial que tenim i cal estudiar-lo i preservar-lo pel seu gran interès social. Coneixerem la difícil tasca de gestionar la contaminació acústica en els entorns urbans, aprendrem a interpretar el mapa estratègic del soroll i a identificar el valor subjectiu dels sons i els sorolls aprenent a fer servir el sonòmetre i l'escala de mesura que utilitza.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat. Per a més informació seguiu l'enllaç.



 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol
Passeig Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 

Relacionats

Notícia

El programa formarà investigadors per avaluar la relació que mantenen els vehicles electrificats i la percepció humana del soroll.

Article

Publicats els resultats de la sisena edició d’aquesta campanya de conscienciació i bones pràctiques per a l’estalvi d’energia i aigua i la reducció d’emissions de l’Ajuntament de Barcelona.

Notícia

El projecte ‘Economia circular comunitària’ sensibilitza sobre la importància d'introduir petits canvis en els nostres hàbits de consum com gestionar els residus o comprar productes de proximitat.

Butlletí