L'art de visitar un jardí: el Parc de la Ciutadella

dimecres, 10 octubre, 2018 - 11:00 a dijous, 11 octubre, 2018 - 10:59
Parc de la Ciutadella
Geolocation

Activitat "L'art de visitar un jardí: el Parc de la Ciutadella" a càrrec del programa Com Funciona Barcelona? Organitzada per La Fàbrica del Sol.

La visita al Parc de la Ciutadella és un recorregut per la història viva de Barcelona. Durant molts anys va ser l'únic de la ciutat, i el primer dels actualment existents que es va dissenyar específicament com a parc públic. L’espai té elements arquitectònics i esculturals destacables i la seva vegetació i elements d’aigua reflecteixen els costums dels barcelonins al llarg dels anys. A través d’aquest passeig coneixerem de prop la gestió que es fa del verd i la biodiversitat a la ciutat de Barcelona.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat. Per a més informació seguiu l'enllaç.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol
Passeig Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 

Relacionats

Acte
18/03/2021 - 14:45
Article

La Fàbrica del Sol de l'Ajuntament de Barcelona estrena un nou recurs educatiu i aquest cop el tema principal és l’aigua, un bé escàs de vital importància que cal conservar i no embrutar.

Article

Coincidint amb el 10é aniversari del reconeixement del Dret Humà a l’Aigua i el Sanejament per part de l’Assemblea General de les Nacions Unides, l'Ajuntament de Barcelona ha organitzat una sessió en línia amb Leo Heller, relator de les Nacions Unides pel Dret a l’Aigua fins el novembre passat i autor d’aquest informe, i a Pedro Arrojo Agudo, el nou relator que ha agafat el relleu de Heller.

Butlletí