L'art de visitar un jardí: el Parc de la Ciutadella

dimecres, 10 octubre, 2018 - 11:00 a dijous, 11 octubre, 2018 - 10:59
Parc de la Ciutadella
Geolocation

Activitat "L'art de visitar un jardí: el Parc de la Ciutadella" a càrrec del programa Com Funciona Barcelona? Organitzada per La Fàbrica del Sol.

La visita al Parc de la Ciutadella és un recorregut per la història viva de Barcelona. Durant molts anys va ser l'únic de la ciutat, i el primer dels actualment existents que es va dissenyar específicament com a parc públic. L’espai té elements arquitectònics i esculturals destacables i la seva vegetació i elements d’aigua reflecteixen els costums dels barcelonins al llarg dels anys. A través d’aquest passeig coneixerem de prop la gestió que es fa del verd i la biodiversitat a la ciutat de Barcelona.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat. Per a més informació seguiu l'enllaç.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol
Passeig Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 

Relacionats

Notícia

Barcelona ha iniciat els tràmits per elaborar i aprovar una nova ordenança per a l’aprofitament d’aigües grises en edificis de nova construcció i grans rehabilitacions.

Notícia

Els Mercats de Barcelona estan implementant diferents mesures per garantir un ús responsable de l’aigua, en un context en què aquest recurs és cada vegada més preuat, a través d’iniciatives de conscienciació dirigides als comerciants dels mercats i a la seva clientela.

Butlletí