Camins d'aigua: espais de trobada

dimecres, 3 octubre, 2018 - 11:00 a dijous, 4 octubre, 2018 - 10:59
Plaça Catalunya
Geolocation

Activitat "Camins d'aigua: espais de trobada" a càrrec del programa Com Funciona Barcelona? Organitzat per La Fàbrica del Sol. En el marc del Memorial de l'Aigua.

Farem un recorregut amb una mirada renovada als espais d’aigua del centre de Barcelona per conèixer el funcionament del cicle de l’aigua a la ciutat. La font dels Sis Putti, les restes de l'aqüeducte de Barcelona i de Collserola, els banys jueus, les clavegueres romanes… La ruta ens farà descobrir les històries que amaguen les populars fonts bessones de la plaça de Catalunya, la font de Canaletes i la font de Portaferrissa.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat. Per a més informació seguiu l'enllaç.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol
Passeig Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 
Categories: 
Aigua

Relacionats

Acte
18/03/2021 - 14:45
Article

La Fàbrica del Sol de l'Ajuntament de Barcelona estrena un nou recurs educatiu i aquest cop el tema principal és l’aigua, un bé escàs de vital importància que cal conservar i no embrutar.

Article

Coincidint amb el 10é aniversari del reconeixement del Dret Humà a l’Aigua i el Sanejament per part de l’Assemblea General de les Nacions Unides, l'Ajuntament de Barcelona ha organitzat una sessió en línia amb Leo Heller, relator de les Nacions Unides pel Dret a l’Aigua fins el novembre passat i autor d’aquest informe, i a Pedro Arrojo Agudo, el nou relator que ha agafat el relleu de Heller.

Butlletí