Respira a La Fàbrica del Sol

dimecres, 26 setembre, 2018 - 18:30 a 20:00
La Fàbrica del Sol
Geolocation

Activitat "Respira a La Fàbrica del Sol" organitzada per La Fàbrica del Sol en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

Com afecta la nostra opinió i la visió que tenim del canvi climàtic el que ens diuen els mitjans de comunicació? Les informacions que rebem, són sempre objectives? Quina influència tenen en les decisions que prenem? La qualitat de l’aire és i serà un tema transcendental per a la qualitat de vida a les ciutats del segle XXI. Partint de notícies d’actualitat, recorrerem l’edifici demostratiu per conèixer quina gestió es fa a la ciutat de la qualitat de l’aire, com ens afecta i com la podem millorar amb les nostres accions quotidianes.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat. Per a més informació seguiu l'enllaç.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol
Passeig Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 
Categories: 
Canvi climàtic

Relacionats

Article

Una enquesta de la Comissió Europea realitzada a més de 80 centres urbans també assenyala que només un 20 % dels barcelonins creu que la qualitat de vida ha augmentat

Article

Després de mig any d'aquesta declaració i de la crisi provocada per la COVID-19, es presenta un nou informe que, entre d'altres, recull l'anàlisi de l’efecte del confinament en les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle i altres variables ambientals. Alhora, també s'han presentat noves projeccions climàtiques que s’ha generat els darrers mesos i els diferents escenaris de reducció de consum d’energia i de les emissions per a l’any 2030 d’acord amb els nous objectius de reducció de la Declaració.

Notícia

L’aturada provocada per la covid-19 ha tingut un impacte ambiental directe a tot el món. L’emissió de gasos amb efecte d’hivernacle ha disminuït un 8% respecte a les dades de l’any 2019. L’informe de seguiment de la Declaració d’emergència climàtica a Barcelona mostra l’experiència i els aprenentatges proporcionats pel confinament per poder prendre mesures i fer front a la crisi climàtica.

Butlletí