ABAIXA'T ELS FUMS: 2a #MemeMobBCN

dissabte, 22 setembre, 2018 - 11:30 a 12:30
Via Laietana
Geolocation

Activitat "ABAIXA'T ELS FUMS: 2a #MemeMobBCN" coorganitzada entre l’Aula Ambiental Sagrada Família i La Fàbrica del Sol. En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i el Dia Sense Cotxes.

Teniu sentit de l'humor? Reenvieu els mems que rebeu? Sou fans de la bici o dels patins en línia? Veniu a dir-nos com us moveu per la ciutat a través d'un mem i fem-nos virals! A la #MemeMobBCN, combinem conversa amb creativitat humorística.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat. Per a més informació seguiu l'enllaç. 
Organitzador: 
La Fàbrica del Sol i Aula Ambiental de Sagrada Família
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 

Relacionats

Notícia

La UITP, que ha fet pública avui la candidatura guanyadora, ha tingut en compte la competitivitat de Barcelona així com el fet que disposi d’un sistema de transport públic i polítiques de desenvolupament urbà referents a nivell mundial

Notícia

El Pacte per a una nova mobilitat laboral a Barcelona és un acord amb les associacions econòmiques i organitzacions sindicals principals que es basa en el compromís de treballar conjuntament per a una mobilitat obligada més eficient, sostenible i segura tant a la ciutat com a l’àrea metropolitana.

Notícia

Amb el programa “Protegim les escoles”, durant aquest 2020 s’intervindrà en 22 escoles i centres educatius de la ciutat de Barcelona per millorar-ne els entorns i garantir que siguin segurs.

Butlletí