ABAIXA'T ELS FUMS: 2a #MemeMobBCN

dissabte, 22 setembre, 2018 - 11:30 a 12:30
Via Laietana
Geolocation

Activitat "ABAIXA'T ELS FUMS: 2a #MemeMobBCN" coorganitzada entre l’Aula Ambiental Sagrada Família i La Fàbrica del Sol. En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i el Dia Sense Cotxes.

Teniu sentit de l'humor? Reenvieu els mems que rebeu? Sou fans de la bici o dels patins en línia? Veniu a dir-nos com us moveu per la ciutat a través d'un mem i fem-nos virals! A la #MemeMobBCN, combinem conversa amb creativitat humorística.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat. Per a més informació seguiu l'enllaç.



 
Organitzador: 
La Fàbrica del Sol i Aula Ambiental de Sagrada Família
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 

Relacionats

Article

La tinenta d’alcaldia d’Urbanisme, Transició Ecològica, Serveis Urbans i Habitatge, Laia Bonet, ha mostrat a Brussel·les el compromís de Barcelona amb la millora de la qualitat de l’aire a la ciutat. Ha estat en el marc d’una reunió amb l’eurodiputat Javi López, ponent del Parlament Europeu per a la revisió de la Directiva de la qualitat de l’aire, i amb François Wakenhut, cap de la unitat de qualitat de l’aire de la Comissió Europea

Notícia

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha formalitzat la compra de 36 autobusos estàndard de 12 metres d'hidrogen, a més de dos vehicles articulats, que serien els primers articulats d'hidrogen a circular a tota Espanya. Es tracta de la compra més important de vehicles d’hidrogen de TMB i està finançada pel Ministerio de Transporte, Movilidad y Agenda Urbana, en el marc dels fons Next Generation
 

Notícia

El Departament destina 32,5 MEUR al Programa d’autogeneració i sobirania energètica en la xarxa viària de la Generalitat, que és la principal infraestructura de mobilitat de Catalunya. Quan estiguin totes instal·lades, les plaques permetran generar els21,4 GW/h d’energia que cada any requereix la xarxa de carreteres.

Butlletí