ABAIXA'T ELS FUMS: vestim les nostres bicis i patinets

dissabte, 22 setembre, 2018 - 10:30 a 13:30
Via Laietana
Geolocation

Activitat Familiar "ABAIXA'T ELS FUMS: vestim les nostres bicis i patinets" organitzada per La Fàbrica del Sol i l'Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol. En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i el Dia Sense Cotxes.

Aprofitarem i reutilitzarem teles, si cal farem estructures a partir de plàstic reciclat o amb fustes fent servir prèviament la talladora làser, dissenyarem alforges per a les bicis, patinets elèctrics o bé farem fundes per als seients de la bici.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat. Per a més informació seguiu l'enllaç.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol i Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Familiar
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
barcelona.cat/lafabricadelsol

 

 

Municipis: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Article

El Servei de Documentació d’Educació Ambiental (SDEA) recomana 7 llibres per conèixer a fons el repte de la gestió dels residus i descobrir què podem fer nosaltres per generar-ne menys, dins la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

Article

Tres barcelonines i barcelonins ben coneguts i molt compromesos amb la sostenibilitat fan per a nosaltres una autèntica autòpsia de residus.

Notícia

Reclamen més implicació política per posar fi a l'abocament de tovalloletes i altres deixalles que amenacen l'activitat a la costa de Barcelona

Butlletí