ABAIXA'T ELS FUMS: vestim les nostres bicis i patinets

dissabte, 22 setembre, 2018 - 10:30 a 13:30
Via Laietana
Geolocation

Activitat Familiar "ABAIXA'T ELS FUMS: vestim les nostres bicis i patinets" organitzada per La Fàbrica del Sol i l'Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol. En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i el Dia Sense Cotxes.

Aprofitarem i reutilitzarem teles, si cal farem estructures a partir de plàstic reciclat o amb fustes fent servir prèviament la talladora làser, dissenyarem alforges per a les bicis, patinets elèctrics o bé farem fundes per als seients de la bici.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat. Per a més informació seguiu l'enllaç.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol i Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Familiar
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
barcelona.cat/lafabricadelsol

 

 

Municipis: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

El projecte ‘Economia circular comunitària’ sensibilitza sobre la importància d'introduir petits canvis en els nostres hàbits de consum com gestionar els residus o comprar productes de proximitat.

Article

La tinenta d’alcaldia d’Urbanisme, Transició Ecològica, Serveis Urbans i Habitatge, Laia Bonet, ha mostrat a Brussel·les el compromís de Barcelona amb la millora de la qualitat de l’aire a la ciutat. Ha estat en el marc d’una reunió amb l’eurodiputat Javi López, ponent del Parlament Europeu per a la revisió de la Directiva de la qualitat de l’aire, i amb François Wakenhut, cap de la unitat de qualitat de l’aire de la Comissió Europea

Notícia

Prop de 60 persones participen en la darrera jornada del Compromís Barcelona Plàstic Zero, on es van compartir bones pràctiques i diferents organitzacions de la ciutat van poder teixir aliances entre elles. L'Ajuntament de Barcelona ofereix una reducció del preu públic de recollida de residus comercials en cas d'aplicar accions de reducció o eliminació dels plàstics d'un sol ús.

Butlletí