Canvi climàtic: històries del futur avui

dimarts, 3 juliol, 2018 - 18:00 a dimecres, 4 juliol, 2018 - 17:59
Sala Francesca Bonnemaison
Geolocation

L’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona conviden a la xarxa Barcelona + Sostenible i ciutadania a la conferència ‘Canvi climàtic: històries del futur avui’ a càrrec del director executiu del Global Carbon Project i investigador científic de la Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation (CSIRO), Pep Canadell. Pep Canadell és investigador principal a la Commonwealth Scientific and Industrial Research Organization (CSIRO) d’Austràlia, i director executiu del Global Carbon Project, un consorci global d’investigadors que estudia els impactes de les activitats humanes sobre els cicles biogeoquímics de la Terra, especialment els del carboni, metà i òxids de nitrogen, els tres gasos amb efecte d’hivernacle més importants. Ha estat un dels autors del Grup Intergovernamental pel Canvi Climàtic durant els últims 10 anys i just ara ha començat la coordinació dels components de carboni que formaran part de la següent avaluació global que els governs hauran d’aprovar a finals del 2021. L’any passat la Unió Americana de Geofísics el va distingir com a membre d’honor pel seu treball significatiu i innovador sobre el cicle global del carboni, abordant els sistemes naturals i humans, amb gran impacte sobre la ciència i la societat.

Organitzador: 
Ajuntament de Barcelona i Diputació de Barcelona
Categories: 
Canvi climàtic

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Article

El ple ha acordat l'adhesió a la Xarxa Metropolitana de Refugis Climàtics

Notícia

Un cop la Generalitat de Catalunya ha aprovat i publicat el nou Decret per flexibilitzar les mesures a adoptar per la situació de sequera, les diverses associacions municipalistes han valorat les mesures adoptades. En alguns casos es consideren insuficients o impossibles de gestionar per part dels ajuntaments.

Butlletí