DEBAT: CIUTAT CIRCULAR: Amsterdam, tecnologia sostenible i creativitat ciutadana

dijous, 14 juny, 2018 - 18:30
Palau Macaya
Geolocation

CLOENDA DEL CICLE "CRÉIXER SENSE CONSUMIR: EXPERIÈNCIES D'ECONOMIA CIRCULAR"

CIUTAT CIRCULAR: Amsterdam, tecnologia sostenible i creativitat ciutadana, amb Sladjana Mijatovic, responsable d'Innovació circular de la ciutat d'Amsterdam. Moderadora: Ariadna Oltra, periodista.  

Els desafiaments col·lectius de les ciutats en què vivim són enormes. Com podem redistribuir l’espai, replanificar les infraestructures i els serveis, l’habitatge i la mobilitat? Com podem gestionar eficientment l’energia, reutilitzar l’aigua i recircular els materials i els recursos?

La tecnologia i internet hi tenen un paper essencial, però és l’energia de les persones, la creativitat, la cooperació entre iguals allò que fa que les societats avancin. Amsterdam es repensa amb visió i acció circulars com a laboratori urbà. Conèixer-ho ens permetrà pensar, també, a com ho podem aplicar a la nostra llar i a les nostres ciutats.

 

Organitzador: 
Palau Macaya / Direcció científica: ERF - Estudi Ramon Folch i Associats, S.L.
Contacte: 
Categories: 
Compra verda/Consum
Economia
Energia
Reciclatge/Residus

Relacionats

Acte
27/11/2023 - 09:00
En línia i presencial al Centre Tecnològic Leitat (Carrer Innovació, 2, 08225, Terrassa)
Notícia

Reparteixen carmanyoles a la Plaça Mercat d'Olot per promoure el fet de vendre i anar a comprar de manera sostenible.

Notícia

El projecte ‘Economia circular comunitària’ sensibilitza sobre la importància d'introduir petits canvis en els nostres hàbits de consum com gestionar els residus o comprar productes de proximitat.

Butlletí