DEBAT: CIUTAT CIRCULAR: Amsterdam, tecnologia sostenible i creativitat ciutadana

dijous, 14 juny, 2018 - 18:30
Palau Macaya
Geolocation

CLOENDA DEL CICLE "CRÉIXER SENSE CONSUMIR: EXPERIÈNCIES D'ECONOMIA CIRCULAR"

CIUTAT CIRCULAR: Amsterdam, tecnologia sostenible i creativitat ciutadana, amb Sladjana Mijatovic, responsable d'Innovació circular de la ciutat d'Amsterdam. Moderadora: Ariadna Oltra, periodista.  

Els desafiaments col·lectius de les ciutats en què vivim són enormes. Com podem redistribuir l’espai, replanificar les infraestructures i els serveis, l’habitatge i la mobilitat? Com podem gestionar eficientment l’energia, reutilitzar l’aigua i recircular els materials i els recursos?

La tecnologia i internet hi tenen un paper essencial, però és l’energia de les persones, la creativitat, la cooperació entre iguals allò que fa que les societats avancin. Amsterdam es repensa amb visió i acció circulars com a laboratori urbà. Conèixer-ho ens permetrà pensar, també, a com ho podem aplicar a la nostra llar i a les nostres ciutats.

 

Organitzador: 
Palau Macaya / Direcció científica: ERF - Estudi Ramon Folch i Associats, S.L.
Contacte: 
Categories: 
Compra verda/Consum
Economia
Energia
Reciclatge/Residus

Relacionats

Acte
27/11/2023 - 09:00
En línia i presencial al Centre Tecnològic Leitat (Carrer Innovació, 2, 08225, Terrassa)
Notícia

El projecte ‘Economia circular comunitària’ sensibilitza sobre la importància d'introduir petits canvis en els nostres hàbits de consum com gestionar els residus o comprar productes de proximitat.

Butlletí