L'exterminador de les moreres s'instal·la al Vallès

Font: CCMA

31/05/2018 - 16:13

Alerta per la plaga d'un escarabat asiàtic invasor que està matant les moreres del Vallès Occidental i que amenaça d'estendre's per Europa i posar en risc cultius com pomeres, pereres o vinya. Escolta què diu l'investigador Victor Sarto, de l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambiental de la UAB i del Departament d'Agricultura, sobre el nou escarabat vespa barrinador de les moreres. El muntatge és de la Txell Vallespí i el Salva Pou.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia
Per recuperar les varietats agrícoles tradicionals de la comarca

El Banc de llavors del Vallès Occidental comença a fer les seves primeres passes. Aquest dimarts s’ha presentat el conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Vallès Occidental i l’Institut Les Garberes de Castellar del Vallès per tal de poder fer realitat aquest projecte que vol recuperar les varietats agrícoles tradicionals de la comarca

Opinió
Opinió


"Ja l'any 1972 l’escriptor i activista estatunidenc Jeremy Mander va titllar les campanyes publicitàries que les empreses petrolieres feien per contrarestar la seva reputació de saquejadors de la natura amb un qualificatiu molt més contundent: ecopornografia."
 

Butlletí