L’Ajuntament de Vic millorarà l’anella verda amb els pressupostos participatius

Font: Ajuntament de Vic

31/05/2018 - 09:35

Recuperar el Bosc de Ribera, eliminar les espècies invasores o consolidar el camí són algunes de les mesures que s’aplicaran a l’anella verda en el seu pas per la zona vermella. Així s’ha decidit amb  el 6,21% dels vots del cens d’aquesta edició dels pressupostos participatius, o el que és el mateix: 582 votants totals. Mitjançat el vot ponderat, el veïnat d’aquests barris ha tingut 20 dies per escollir tres projectes i puntuar-los de l’1 al 3 per prioritat. Dels 107 que van presentar-se, només 15 projectes es van sotmetre a votació. Tots elaborats íntegrament per la ciutadania.

Recuperar el patrimoni cultural i històric de la zona del Nen i crear un fons comú per a les entitats són, respectivament, la segona i la tercera opció guanyadora. Els tres projectes ascendeixen a 140.800 euros. El romanent de 9.000 euros s’utilitzarà per fer una part de la quarta proposta més votada, que aposta per un carril bici que entrellaci els diferents barris i connecti amb la xarxa de carrils bici existent.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Vic comença el procés participatiu per definir el futur de les Riberes de Vic, un projecte iniciat durant l’anterior mandat amb l’objectiu de renaturalitzar les zones fluvials dels rius Mèder i Gurri al seu pas pel nucli urbà de la ciutat de Vic.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Estimada Collserola és un llibre de Raúl Deamo per Barcelona Carnet de Voyage.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Contra la sostenibilitat és el darrer llibre publicat per Andreu Escrivà​

Butlletí