Estratègia multisectorial per facilitar l’accés a la terra

divendres, 25 maig, 2018 - 09:00 a dissabte, 26 maig, 2018 - 08:59
Casa de l'Aigua (Barcelona)
Geolocation

L’accés a la terra destaca com un dels majors entrebancs que troben els aspirants a desenvolupar un projecte agrari. A Catalunya aquest tema s’ha abordat des de diversos àmbits, des de l’associacionisme, ens municipals, la Generalitat… Al llarg del temps, s’han anat acumulant múltiples experiències que massa sovint no acaben arrelant o no resolen amb prou eficiència el problema. Què està passant? Perquè no obtenim l’èxit esperat d’aquestes iniciatives? Cap on hauríem de caminar els diversos agents implicats per posar-hi solució?

 
Organitzador: 
Xarxa de Custòdia del Territori
Contacte: 
La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través del següent
o bé escrivint a
També us podeu inscriure a través del servei de Preinscripcions a jornades
del PATT del portal RuralCat:
Categories: 
Agricultura

Relacionats

Notícia
Per recuperar les varietats agrícoles tradicionals de la comarca

El Banc de llavors del Vallès Occidental comença a fer les seves primeres passes. Aquest dimarts s’ha presentat el conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Vallès Occidental i l’Institut Les Garberes de Castellar del Vallès per tal de poder fer realitat aquest projecte que vol recuperar les varietats agrícoles tradicionals de la comarca

Opinió
Opinió


"Ja l'any 1972 l’escriptor i activista estatunidenc Jeremy Mander va titllar les campanyes publicitàries que les empreses petrolieres feien per contrarestar la seva reputació de saquejadors de la natura amb un qualificatiu molt més contundent: ecopornografia."
 

Butlletí