Sistemes d’emmagatzematge energètic innovadors, per al subministrament d’energia verda

dimarts, 8 maig, 2018 - 09:00 a dimecres, 9 maig, 2018 - 08:59
Torre Muñoz
Geolocation

Reptes com el canvi climàtic, el desenvolupament econòmic i social, el benestar de les persones, el desenvolupament sostenible i la seguretat són aspectes molt relacionats amb el subministrament d’energia. La Unió Europea disposa d’un paquet de mesures, un dels objectius del qual és que el 20% de l’energia consumida provingui de fonts d’energia renovables per l’horitzó del 2020. Per això, juntament amb la promoció i la implementació de fonts d’energia renovables, és molt important disposar de tecnologies que permetin emmagatzemar aquesta energia, tot assegurant el subministrament d’energia renovable i la transició energètica.
En el marc del projecte RICAS2020, finançat pel Programa Europeu d’Investigació i Innovació Horizon2020, s’organitza la Jornada “Innovative energy storage systems for green energy supply”. La Jornada, de mig dia de durada, està dirigida a professionals del sector de l’energia i les energies renovables, empreses i organitzacions del sector de l’energia i les energies renovables, tècnics de l’administració pública, responsables polítics, estudiants i investigadors. 

Inscripcions

Data: 08/05/2018

Hora: 9 a 14.30h.

Organitzador: 
Leitat
AdjuntMida
PDF icon energy-event-leaflet.pdf823.78 KB
Categories: 
Canvi climàtic
Energia

Relacionats

Article

Publicats els resultats de la sisena edició d’aquesta campanya de conscienciació i bones pràctiques per a l’estalvi d’energia i aigua i la reducció d’emissions de l’Ajuntament de Barcelona.

Notícia

L'Ajuntament de Cabrera de Mar ha fet un pas més cap a la sostenibilitat i la reducció de despesa en matèria d'energia mitjançant la instal·lació de 38 plaques fotovoltaiques al sostre del gimnàs municipal. Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a una subvenció aconseguida de 40.000 € , atorgada per la Diputació de Barcelona

Notícia

El Pla Clima Escola Barcelona consisteix en un seguit d’actuacions de climatització per millorar el confort tèrmic de l’alumnat i els professionals dels equipaments educatius i afavorir la descarbonització i l’autoconsum. 

Butlletí