Presentació de Catalunya Circular, l’Observatori d’Economia Circular de Catalunya

dimecres, 9 maig, 2018 - 17:00 a dijous, 10 maig, 2018 - 16:59
Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet
Geolocation

Amb l’objectiu de fer visible el conjunt d’iniciatives que s’estan impulsant a Catalunya en aquest camp, neix l’Observatori d’Economia Circular de Catalunya. La seva presentació pública està prevista el proper 9 de maig a les 17 hores al museu Colet.

Catalunya Circular és una iniciativa impulsada per la Generalitat de Catalunya que compta amb la participació activa dels departaments d’Empresa i Coneixement i Territori i Sostenibilitat, les organitzacions empresarials Foment del treball, PIMEC i FEPIME i els sindicats UGT i CCOO, membres del grup de treball de Sostenibilitat i economia circular del Pacte Nacional per a la Industria i l’adhesió de múltiples organitzacions empresarials, socials i administracions locals.

L’Observatori neix amb l’objectiu d’esdevenir el node de referència en economia verda i circular, que aporti coneixement, inspiració i amb la voluntat de donar coherència als esforços que s’estan realitzant des de diferents actors, tan públics com privats.

Organitzador: 
Generalitat de Catalunya
Etiquetes: 
Categories: 
Economia
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

El projecte ‘Economia circular comunitària’ sensibilitza sobre la importància d'introduir petits canvis en els nostres hàbits de consum com gestionar els residus o comprar productes de proximitat.

Acte
14/11/2023 - 08:30
Tecnocampus Mataró. Avda. Ernest Lluch, 32

Butlletí