La Diputació de Girona, distingida amb el segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local

Font: Diputació de Girona

02/05/2018 - 18:37

El web de la Diputació compleix, concretament, un 87,23 % dels criteris que s’hi avaluen. Així mateix, el Consell Comarcal del Gironès i tretze ajuntaments gironins també han estat reconeguts amb el segell.

La Diputació de Girona ha estat distingida amb el segell Infoparticipa, un certificat que reconeix la qualitat i la transparència de la comunicació pública dels ens locals a partir de l'anàlisi dels seus webs. El web de la Diputació compleix, concretament, un 87,23 % dels criteris que s'hi avaluen. Així mateix, el Consell Comarcal del Gironès i tretze ajuntaments gironins també han estat reconeguts amb el segell. Són concretament els dels municipis d'Anglès, Bescanó, Canet d'Adri, Cassà de la Selva, Celrà, Llagostera, Palau-saverdera, Puigcerdà, Riudaura, Riudellots de la Selva, Roses, Sant Gregori i Girona. D'aquests, Llagostera i Cassà de la Selva han obtingut un 100 % de la puntuació. Aquest és el segon any que el segell Infoparticipa avalua i reconeix la comunicació de les diputacions. La Diputació de Girona l'ha obtingut tots dos anys.

L'acte de lliurament dels segells Infoparticipa va tenir lloc ahir a la tarda a la Universitat Autònoma de Barcelona. Fermí Santamaria, vicepresident i diputat de Cooperació Municipal de la Diputació, va recollir el reconeixement en representació de la institució. També seran presents a l'acte Margarita Arboix, rectora de la UAB; Jordi Foz, secretari de Transparència i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya, i Miguel Àngel Gimeno, director de l'Oficina Antifrau de Catalunya.

El segell Infoparticipa és un certificat que atorga anualment la Universitat Autònoma de Barcelona a partir de les avaluacions que realitza el Laboratori de Periodisme i Comunicació per la Ciutadania Plural de la UAB (LPCCP) a les administracions públiques locals, diputacions, consells comarcals i ajuntaments.


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

Participants de l'Assemblea Ciutadana pel Clima de Catalunya expliquen la seva experiència en les sis sessions.

Article

El consistori estudiarà cas per cas cada centre per tal d’implementar mesures que permetin allunyar-ne els cotxes per reduir la perillositat i la contaminació i per fer entorns més agradables. Es treballarà en tres fases d’actuacions: d’implementació immediata, d’embelliment i de consolidació

Article

Es tracta d’una prova pilot impulsada per l'Ajuntament de Girona i la Universitat de Girona a través del projecte GiroNat.

Butlletí