El Parc Agrari del Baix Llobregat, guardonat amb el Premi Barcelona Dieta Mediterrània

Font: Diputació de Barcelona

20/04/2018 - 11:04

La Fundació Dieta Mediterrània ha concedit el Premi Barcelona Dieta Mediterrània al Parc Agrari del Baix Llobregat en un acte celebrat ahir dimecres a l’estand de Prodeca (Catalonia Food & Gastronomy Food) del saló professional Alimentària i en el marc del Congrés Internacional sobre Dieta Mediterrània celebrat a Fira de Barcelona.

El guardó, que vol reconèixer l’activitat agrària amb productes de qualitat i de proximitat en una de les zones agrícoles de més llarga tradició a Catalunya, va ser recollit per Raimon Roda, gerent del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat.

La Fundació Dieta Mediterrània és una institució amb caràcter estrictament científic i cultural que te com a finalitat principal  difondre les avantatges que l’estil de vida mediterrani aporta a la salut, un model de referència mundial que ha estat reconegut com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

Categories: 

Relacionats

Article

El reconeixement destaca la sostenibilitat i la inclusió del projecte d’horticultura de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) i la votació és oberta a tota la ciutadania.

Article

Alimentem Collserola! el projecte de Transició Agroecològica impulsat pel Consorci del Parc Natural de Collserola dinamitzat per la cooperativa Arran de terra, ha iniciat el programa "Agroecologia escolar a Collserola: responem a l'emergència climàtica!" en col·laboració amb la cooperativa l'Ortiga. Aquesta iniciativa pretén apropar als centres educatius la realitat agrària de la Serra de Collserola.​

Article

Integrar plantes silvestres comestibles en el sistema alimentari pot suposar una estratègia d’adaptació al canvi climàtic. Sota aquesta premissa, les organitzacions Eixarcolant, Tarpuna i Restaurantes Sostenibles, estan duent a terme un projecte per fomentar i facilitar la producció, distribució i consum d'aquest tipus de plantes a Barcelona.
 

Butlletí