El Parc Agrari del Baix Llobregat, guardonat amb el Premi Barcelona Dieta Mediterrània

Font: Diputació de Barcelona

20/04/2018 - 11:04

La Fundació Dieta Mediterrània ha concedit el Premi Barcelona Dieta Mediterrània al Parc Agrari del Baix Llobregat en un acte celebrat ahir dimecres a l’estand de Prodeca (Catalonia Food & Gastronomy Food) del saló professional Alimentària i en el marc del Congrés Internacional sobre Dieta Mediterrània celebrat a Fira de Barcelona.

El guardó, que vol reconèixer l’activitat agrària amb productes de qualitat i de proximitat en una de les zones agrícoles de més llarga tradició a Catalunya, va ser recollit per Raimon Roda, gerent del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat.

La Fundació Dieta Mediterrània és una institució amb caràcter estrictament científic i cultural que te com a finalitat principal  difondre les avantatges que l’estil de vida mediterrani aporta a la salut, un model de referència mundial que ha estat reconegut com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

Categories: 

Relacionats

Article

Amiant per plaques és una línia d’ajuts de la Generalitat de Catalunya de 40 milions d'euros dirigida sobretot al sector primari i que es farà càrrec del 100% de la despesa.

Article

El Jardí està situat al bell mig del Parc fluvial del riu Ripoll a Barberà del Vallès. El qual es concep com a nucli, pol d’atracció i espai emblemàtic amb un alt valor natural, paisatgístic i històric, on es troben diversos elements a preservar i potenciar.

Article

La transformació de Vallbona, al districte de Nou Barris de Barcelona, permetrà fer créixer el barri i dinamitzar-lo i mantenir-ne alhora l’esperit de la comunitat.

Butlletí