Forum de l'Energia Sostenible: "La Ciutat Que Ens Mou: Ciutadania i administracions cap a la mobilitat sostenible"

divendres, 27 abril, 2018 - 08:45
Cotxeres del Palau Robert
Geolocation

El Fòrum de l’Energia Sostenible arriba enguany a la seva vintena edició com a espai de reflexió al voltant de l’ús sostenible de l’energia, les energies renovables i la promoció de l’ús i l’accés a l’energia com a dret.

Aquest any, la reflexió posa el focus en el panorama actual de la mobilitat sostenible i s’ofereix com a espai de trobada de les administracions públiques, la ciutadania i les empreses privades que treballen al voltant d’aquest objectiu.

La idea de sostenibilitat associada als desplaçaments urbans és un element comú des de fa ja temps a gairebé totes les propostes i models de planificació pública. A dia d’avui sembla impossible pensar i dissenyar el paisatge de les nostres ciutats sense considerar la promoció d’hàbits de desplaçament més sostenibles, sans i segurs.

La tecnologia al nostre abast ens permet disposar d’alternatives de transport més eficients, segures i menys contaminants i cada dia cobren més pes les iniciatives ciutadanes que impulsen un entorn urbà centrat en les persones. Quins són els reptes davant dels quals ens trobem? Quines són les tendències actuals i com s’enfronten des dels diferents sectors socials? El FES 2018 pretén estimular la reflexió al voltant d’aquestes i altres interrogants i oferir informació i eines per a afavorir una idea compartida i sostenible de mobilitat urbana.

Organitzador: 
Ecoserveis
AdjuntMida
PDF icon programafes2018-1.pdf376.43 KB
Categories: 
Mobilitat

Relacionats

Article

Com a operador implicat en la lluita contra l’emergència climàtica i per al desenvolupament sostenible, TMB està avançant cap a una flota de bus de zero emissions incorporant més vehicles 100% elèctrics, d’hidrogen i explorant altres energies netes com l’ús del biometà.

Notícia

El Ple de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha donat llum verda al Pla estratègic per fomentar la mobilitat elèctrica. La previsió és que el parc de vehicles elèctrics i híbrids endollables creixi un 260% fins a l’any 2028.

Notícia

Des del 4 de maig ja es pot fer ús d’aquest nou mitjà de transport elèctric, present també a altres ciutats metropolitanes.

Butlletí