Ells ho tenen clar "Recicla i Guanyaràs"

Font: Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme (CTRSUM)

16/04/2018 - 11:02

Aquest vídeo forma part de la campanya de comunicació “Recicla i Guanyaràs” del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme (CTRSUM)

Des de fa uns mesos s’està produint el diferent material de campanya en bas e a vídeos virals, peces de grafisme adreçades als més petits i nous vídeos per explicar la campanya a les visites del Consorci. També inclou un documental sobre la realitat del reciclatge i la gestió dels residus a Catalunya, amb guió de l’escriptor premianenc Pep Bras i presentat per Quim Masferrer.



Amb la campanya “Recicla i Guanyaràs” el CTRSUM vol marcar una nova manera d’entendre les campanyes de sensibilització sobre reciclatge, donat el poc retorn a nivell de resultats reals en matèria de reciclatge que generen les campanyes tradicionals que periòdicament inunden els mitjans. Així, en primer lloc, s’ha gestionat internament per optimitzar els recursos econòmics disponibles. En segon lloc, s’ha treballat conjuntament amb els municipis consorciats, que podran fer servir els materials generats personalitzats i adaptats a cada realitat local. En tercer lloc, es desdoblen en diferents suports,  pensant en tot tipus de públic, i prioritzant la vessant didàctica a la purament publicitària.

Les accions audiovisuals i virals, que es centralitzen des del web reciclaiguanyaras.cat, es complementen amb accions de carrer. En aquest sentit, a finals de novembre es van repartir a través d’accions teatralitzades prop de 2.000 calendaris d’advent i 4.000 imants de nevera als carrers dels 27 municipis consorciats de la comarca.


 

Categories: 

Relacionats

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Article

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Butlletí