Ells ho tenen clar "Recicla i Guanyaràs"

Font: Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme (CTRSUM)

16/04/2018 - 11:02

Aquest vídeo forma part de la campanya de comunicació “Recicla i Guanyaràs” del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme (CTRSUM)

Des de fa uns mesos s’està produint el diferent material de campanya en bas e a vídeos virals, peces de grafisme adreçades als més petits i nous vídeos per explicar la campanya a les visites del Consorci. També inclou un documental sobre la realitat del reciclatge i la gestió dels residus a Catalunya, amb guió de l’escriptor premianenc Pep Bras i presentat per Quim Masferrer.Amb la campanya “Recicla i Guanyaràs” el CTRSUM vol marcar una nova manera d’entendre les campanyes de sensibilització sobre reciclatge, donat el poc retorn a nivell de resultats reals en matèria de reciclatge que generen les campanyes tradicionals que periòdicament inunden els mitjans. Així, en primer lloc, s’ha gestionat internament per optimitzar els recursos econòmics disponibles. En segon lloc, s’ha treballat conjuntament amb els municipis consorciats, que podran fer servir els materials generats personalitzats i adaptats a cada realitat local. En tercer lloc, es desdoblen en diferents suports,  pensant en tot tipus de públic, i prioritzant la vessant didàctica a la purament publicitària.

Les accions audiovisuals i virals, que es centralitzen des del web reciclaiguanyaras.cat, es complementen amb accions de carrer. En aquest sentit, a finals de novembre es van repartir a través d’accions teatralitzades prop de 2.000 calendaris d’advent i 4.000 imants de nevera als carrers dels 27 municipis consorciats de la comarca.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Què és l'SPOGOMI? Convertim la recollida d'escombraries en esport!

Article

‘Salut i microplàstics' és el lema de la 32 Setmana del Medi Ambient de Terrassa, que se celebra del 5 a l'11 de juny.

Article

El llibret "Dades del Medi Ambient a Catalunya" es publica des de l’any 1993 sense interrupcions. Les estadístiques i indicadors ambientals que conté s’actualitzen una vegada a l’any i, generalment, fan referència a l’any anterior al de la publicació, excepte les que presenten una major complexitat de càlcul o de recollida que solen actualitzar-se cada any i mig i, en aquest cas, el decalatge temporal és més llarg.

Butlletí