Sembra natura: l'hort al test

dissabte, 14 abril, 2018 - 11:30 a diumenge, 15 abril, 2018 - 12:59
La Fàbrica del Sol
Geolocation

Activitat "Sembra natura: l'hort al test" organitzada per La Fàbrica del Sol i a càrrec del programa Sembra Natura. L'activitat està dins de la matinal "l'Horterada".

“No tinc espai” deixarà de ser una excusa per no tenir hort. Sembrarem productes d’hort en un test que podrem posar al balcó, l’ampit de la finestra o el terrat.

L'horterada és una matinal d'activitats entorn l'hort ecològic i el cicle de la matèria orgànica.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat. La inscripció és gratuïta. Per a més infomació seguiu l'enllaç.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol. Programa Sembra Natura
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol
Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 
Categories: 
Ecològic

Relacionats

Notícia

L'Acord de Ciutat per l'Estratègia d'Alimentació Saludable i Sostenible Barcelona 2030 ja camina. La trobada ha estat una crida a l'acció i a la cooperació entre organitzacions per assolir objectius comuns, que són els recollits a l'Estratègia d’Alimentació Saludable i Sostenible Barcelona 2030.

Notícia

L’Estratègia d’alimentació saludable i sostenible Barcelona 2030 és un compromís a vuit anys per transformar el sistema alimentari de la ciutat i fer-lo més sostenible en benefici de la ciutadania, el territori i el planeta. És una iniciativa consensuada amb els diferents agents de la cadena alimentària i un dels fruits recollits després que la ciutat fos la capital mundial de l’alimentació sostenible l’any 2021.

Acte
20/04/2023 - 12:14

Butlletí