Sembra natura: troc verd

dissabte, 14 abril, 2018 - 10:00 a diumenge, 15 abril, 2018 - 13:59
La Fàbrica del Sol
Geolocation

Activitat "Sembra Natura: troc verd" organitzada per La Fàbrica del Sol i a càrrec del programa Sembra Natura. L'activitat està dins la matinal "l'Horterada".

Si t’agraden les plantes, i vols renovar les que tens al jardí o al balcó, vine al Troc verd i comparteix-les, intercanvia-les i participa en aquesta trobada d’intercanvi jardiner a l’aire lliure. Els aficionats a la jardineria i l’horticultura disposareu d’un espai per a intercanviar esqueixos, llavors, plantes, revistes i llibres de jardineria però també per compartir experiències, coneixements i resoldre dubtes.

L'horterada és una matinal d'activitats entorn l'hort ecològic i el cicle de la matèria orgànica.

No cal inscripció prèvia. Per a més informació seguiu l'enllaç.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol. Programa Sembra Natura
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol
Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

Categories: 
Agricultura

Relacionats

Entrevista
Josep Mas. Ramader, agricultor i coordinador d’Unió de Pagesos a la Catalunya Central.


Josep Mas Esquius és un jove ramader i agricultor del Moianès i el Bages. Va estudiar enginyeria industrial, però un cop va acabar el grau va decidir tornar a casa per fer-se càrrec dels camps i les vaques de la família. 

Notícia

El document és el punt de partida per definir el pla d’acció per promoure la transició ecològica a la ciutat. La diagnosi constata que la compra directa a productors ha augmentat en un 7% durant els darrers i que la majoria de pagesos de Manresa entraran en edat de jubilació els propers 10 anys, entre altres aspectes.

Butlletí