L'hort a casa

dijous, 5 abril, 2018 - 10:00 a divendres, 6 abril, 2018 - 11:59
Escola Rel.
Geolocation

Activitat "L'hort a casa" organitzada per la Fàbrica del Sol, l'Ateneu de Fabricació de la Fàbrica del Sol amb la col·laboració de l'Escola Rel.

Coneixerem l'hort intel·ligent de L'escola Rel de la mà dels seus alumnes i aprendrem a dissenyar-ne un de propi a l'Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol. El cicle consta de les següents activitats:

L'hort smart, aprendre a reaprendre (dj. 5 d'abril, de 10 a 12 h)

Els alumnes de l'Escola Rel ens mostraran dispositius tecnològics que permeten controlar la humitat, i per tant el reg automàtic, la llum o la temperatura de la terra per al bon funcionament d’una taula de cultiu.

Construïm el nostre hort smart (dj. 12 d'abril, d'11 a 13 h)

Construirem els nostres propis dispositius tecnològics amb una placa Arduino, per tal de controlar les condicions del nostre hort.

La inscripció a aquesta activitat implica l'assistència a les dues sessions: L'hort smart, aprendre a reaprendre i Construïm el nostre hort smart.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat. La inscripció és gratuïta. Per a més informació cliqueu l'enllaç.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol, Escola Rel, Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 
Categories: 
Agricultura
Ecològic

Relacionats

Article

El projecte “Horts al terrat”, de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, ha rebut el premi Nova Bauhaus de la Unió Europea en una cerimònia que s’ha celebrat a la ciutat de Brussel·les el divendres 12 d’abril.

Article

El reconeixement destaca la sostenibilitat i la inclusió del projecte d’horticultura de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) i la votació és oberta a tota la ciutadania.

Article

Integrar plantes silvestres comestibles en el sistema alimentari pot suposar una estratègia d’adaptació al canvi climàtic. Sota aquesta premissa, les organitzacions Eixarcolant, Tarpuna i Restaurantes Sostenibles, estan duent a terme un projecte per fomentar i facilitar la producció, distribució i consum d'aquest tipus de plantes a Barcelona.
 

Butlletí