L'hort a casa

dijous, 5 abril, 2018 - 10:00 a divendres, 6 abril, 2018 - 11:59
Escola Rel.
Geolocation

Activitat "L'hort a casa" organitzada per la Fàbrica del Sol, l'Ateneu de Fabricació de la Fàbrica del Sol amb la col·laboració de l'Escola Rel.

Coneixerem l'hort intel·ligent de L'escola Rel de la mà dels seus alumnes i aprendrem a dissenyar-ne un de propi a l'Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol. El cicle consta de les següents activitats:

L'hort smart, aprendre a reaprendre (dj. 5 d'abril, de 10 a 12 h)

Els alumnes de l'Escola Rel ens mostraran dispositius tecnològics que permeten controlar la humitat, i per tant el reg automàtic, la llum o la temperatura de la terra per al bon funcionament d’una taula de cultiu.

Construïm el nostre hort smart (dj. 12 d'abril, d'11 a 13 h)

Construirem els nostres propis dispositius tecnològics amb una placa Arduino, per tal de controlar les condicions del nostre hort.

La inscripció a aquesta activitat implica l'assistència a les dues sessions: L'hort smart, aprendre a reaprendre i Construïm el nostre hort smart.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat. La inscripció és gratuïta. Per a més informació cliqueu l'enllaç.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol, Escola Rel, Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 
Categories: 
Agricultura
Ecològic

Relacionats

Notícia

L'Acord de Ciutat per l'Estratègia d'Alimentació Saludable i Sostenible Barcelona 2030 ja camina. La trobada ha estat una crida a l'acció i a la cooperació entre organitzacions per assolir objectius comuns, que són els recollits a l'Estratègia d’Alimentació Saludable i Sostenible Barcelona 2030.

Notícia

L’Estratègia d’alimentació saludable i sostenible Barcelona 2030 és un compromís a vuit anys per transformar el sistema alimentari de la ciutat i fer-lo més sostenible en benefici de la ciutadania, el territori i el planeta. És una iniciativa consensuada amb els diferents agents de la cadena alimentària i un dels fruits recollits després que la ciutat fos la capital mundial de l’alimentació sostenible l’any 2021.

Acte
20/04/2023 - 12:14

Butlletí