Conferència: "Molt més que menjar: experiències i tendències d’alimentació saludable i sostenible"

dijous, 22 març, 2018 - 18:30
Palau Macaya
Geolocation

Conferència dins del cicle Créixer sense consumir: experiències d’economia circular

Alimentar-se és una necessitat bàsica, és cultura i coneixement, és una forma de fer i entendre el món. D’on vénen els aliments, com es processen, la nostra dieta, els tipus d’envasos, etc., afecten l’economia, la salut i el medi ambient.

La recerca, la innovació i una nova sensibilitat de productors, indústria, cuiners i consumidors redueixen l’impacte i permeten alimentar-nos de manera més sostenible.

A càrrec de:

- Abel Mariné, catedràtic emèrit de Nutrició i Bromatologia.

- Isma Prados, cuiner i professor del Campus de l’Alimentació.

- Ariadna Benet, consultora en economia circular.

- Lluís Fatjó-Vilas, director de la Fundació del Banc dels Aliments

 

 

Organitzador: 
Palau Macaya
Contacte: 

Per assistir-hi us podeu inscriure al portal del Palau Macaya.

934 57 95 31


 

Etiquetes: 
Categories: 
Agricultura

Relacionats

Notícia

L'Acord de Ciutat per l'Estratègia d'Alimentació Saludable i Sostenible Barcelona 2030 ja camina. La trobada ha estat una crida a l'acció i a la cooperació entre organitzacions per assolir objectius comuns, que són els recollits a l'Estratègia d’Alimentació Saludable i Sostenible Barcelona 2030.

Notícia

Ecologistes, pagesia, infraestructures i administracions dialoguen sobre el futur del Delta del Llobregat en una jornada organitzada per la Generalitat al Prat

Butlletí