Conferència: "Molt més que menjar: experiències i tendències d’alimentació saludable i sostenible"

dijous, 22 març, 2018 - 18:30
Palau Macaya
Geolocation

Conferència dins del cicle Créixer sense consumir: experiències d’economia circular

Alimentar-se és una necessitat bàsica, és cultura i coneixement, és una forma de fer i entendre el món. D’on vénen els aliments, com es processen, la nostra dieta, els tipus d’envasos, etc., afecten l’economia, la salut i el medi ambient.

La recerca, la innovació i una nova sensibilitat de productors, indústria, cuiners i consumidors redueixen l’impacte i permeten alimentar-nos de manera més sostenible.

A càrrec de:

- Abel Mariné, catedràtic emèrit de Nutrició i Bromatologia.

- Isma Prados, cuiner i professor del Campus de l’Alimentació.

- Ariadna Benet, consultora en economia circular.

- Lluís Fatjó-Vilas, director de la Fundació del Banc dels Aliments

 

 

Organitzador: 
Palau Macaya
Contacte: 

Per assistir-hi us podeu inscriure al portal del Palau Macaya.

934 57 95 31


 

Etiquetes: 
Categories: 
Agricultura

Relacionats

Entrevista
Josep Mas. Ramader, agricultor i coordinador d’Unió de Pagesos a la Catalunya Central.


Josep Mas Esquius és un jove ramader i agricultor del Moianès i el Bages. Va estudiar enginyeria industrial, però un cop va acabar el grau va decidir tornar a casa per fer-se càrrec dels camps i les vaques de la família. 

Notícia

El document és el punt de partida per definir el pla d’acció per promoure la transició ecològica a la ciutat. La diagnosi constata que la compra directa a productors ha augmentat en un 7% durant els darrers i que la majoria de pagesos de Manresa entraran en edat de jubilació els propers 10 anys, entre altres aspectes.

Butlletí