Velleses Alternatives

divendres, 9 març, 2018 - 18:00 a dissabte, 10 març, 2018 - 19:59
La Fàbrica del Sol
Geolocation

Activitat "Velleses Alternatives" organitzada per La Fàbrica del Sol i a càrrec de Jelen Sanz de Research & Degrowth (R&D). En el marc del Dia Mundial de la Dona.

Les últimes dades a Catalunya ens diuen que les dones ocupen gairebé quatre hores diàries en tasques de treball no remunerat, els homes n'ocupen només dues. A més, les dones sempre han estat les encarregades de dur a terme les cures dels familiars malalts o grans. Cal treballar per trencar aquests estereotips de gènere sobre la cura, fomentar la col·lectivització i dignificar aquesta feina.

Taller sobre la col·lectivització de les cures entre persones de la tercera edat. Experiències i iniciatives alternatives de la gestió col·lectiva de la dependència i del treball de cures.

Cal inscripció prèvia. Per més informació i inscripcions seguiu l'enllaç.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

Passeig Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental
Salut

Relacionats

Notícia

El Pla Escola Clima Barcelona inclou un conjunt de mesures destinades a climatitzar els centres públics municipals mitjançant la instal·lació de plaques fotovoltaiques, que convertiran els equipaments en generadors d’energia. Amb un pressupost de 100 milions d’euros, el projecte es durà a terme en 170 escoles entre el 2024 i el 2029.

Acte
18/10/2023 - 15:30
Nau Bostik. C/Ferran Turné 1-11 Barcelona.
Notícia

Manifesta 15 Barcelona s’expandirà més enllà del centre de Barcelona i arribarà a la serra de Collserola, el Prat-Delta del Llobregat i el riu Besòs anomenats ‘nodes geogràfics’.

Butlletí