Velleses Alternatives

divendres, 9 març, 2018 - 18:00 a dissabte, 10 març, 2018 - 19:59
La Fàbrica del Sol
Geolocation

Activitat "Velleses Alternatives" organitzada per La Fàbrica del Sol i a càrrec de Jelen Sanz de Research & Degrowth (R&D). En el marc del Dia Mundial de la Dona.

Les últimes dades a Catalunya ens diuen que les dones ocupen gairebé quatre hores diàries en tasques de treball no remunerat, els homes n'ocupen només dues. A més, les dones sempre han estat les encarregades de dur a terme les cures dels familiars malalts o grans. Cal treballar per trencar aquests estereotips de gènere sobre la cura, fomentar la col·lectivització i dignificar aquesta feina.

Taller sobre la col·lectivització de les cures entre persones de la tercera edat. Experiències i iniciatives alternatives de la gestió col·lectiva de la dependència i del treball de cures.

Cal inscripció prèvia. Per més informació i inscripcions seguiu l'enllaç.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

Passeig Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental
Salut

Relacionats

Article

La Conferència "Tinguem Cura del Planeta" celebra la seva 10a edició reivindicant el paper decisiu del jovent per transformar el món.

Article

 

Experts debaten sobre la planificació de l'educació ambiental en la jornada organitzada per la Diputació de Barcelona pel Dia Mundial de l'Educació Ambiental.

Article

Aquest mes de febrer 48 equipaments de la ciutat de Barcelona s'han sumat per lluitar contra el canvi climàtic

Butlletí