Convenció Barcelona + Sostenible

07/02/2018 - 14:12

Convenció Barcelona + Sostenible from Entitats i Empreses on Vimeo.

El 25 de gener de 2018, prop de 300 persones de més de 150 organitzacions de la xarxa B+S (entitats, empreses, comerços i centres educatius) es van reunir per analitzar els primers 5 anys del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat (2012-2022) i plantejar reptes pel futur.

Relacionats

Article

Emboscades. Dones i bosc és una proposta expositiva pretén visibilitzar el paper de les dones en la gestió dels boscos del nostre país.

Article

L’Ajuntament de Barcelona, Parcs i Jardins i Cossetània Edicions han publicat la ‘Guia de flora urbana de Barcelona’, de Pere Barnola i Josep M. Panareda, que exposa una mostra de les més de mil espècies vegetals que tenim a la ciutat, i la ‘Guia de fauna urbana de Barcelona’, de Sergi Garcia, un recull de la fauna més representativa i, en molts casos, desconeguda de Barcelona. Les dues amb il·lustracions de Martí Franch.

Article

L'entitat Enginyeria sense fronteres va presentar la passada tardor la Guia per a la implementació de Comunitats Hídriques a la ciutat de Barcelona. Es va presentar en una taula rodona  sobre “les Comunitats Energètiques a les comunitats de vida. reptes i oportunitats en la transició ecosocial”. 

Butlletí