3r congrés del Tercer Sector Ambiental de Catalunya

divendres, 16 febrer, 2018 - 09:30
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
Geolocation

Totes les entitats estan convidades a assistir-hi per aconseguir que aquest esdevingui un lloc real de trobada i enfortiment del sector, en el qual tinguem l'oportunitat de fer xarxa i establir aliances i col·laboracions entre entitats, i on puguem fer incidència social i política tot treballant els reptes ambientals del país per als propers anys i quin és el nostre paper com a sector per a afrontar-los i donar-hi resposta.

QUÈ TROBAREU al 3r CONGRÉS del TSAcat? (veure PROGRAMA del congrés)

- Ponència inaugural, sobre 'El rol de les entitats en la implementació de les polítiques ambientals del país. Dues visions sobre l'activisme ambiental i la incidència política a Catalunya', que serà impartida per:

Sra. Mireia Boya, ambientòloga; ex-diputada de la CUP i ex-membre de la Comissió de Medi Ambient i Sostenibilitat al Parlament de Catalunya.
 
Sr. Francesc Giró, biòleg; ex-director de l'entitat AccióNatura i Premi Medi Ambient 2017 per la seva trajectòria.
 

- Espai 'Els reptes', que consistirà en la realització de taules de debat per identificar els reptes ambientals per als propers anys per a cada àmbit temàtic, quin és el nostre paper com a sector i què podem fer per a afrontar-los i donar-hi resposta. Es portaran a terme 6 taules de reptes simultànies, cadascuna d'un àmbit de treball diferent, i dinamitzades per a una entitat d'expertesa amb la temàtica

(Més informació)

- Espai 'Fem Xarxa', taller per afavorir el coneixement dels participants i fomentar estratègies col·laboratives per a compartir recursos, cercar aliances i col·laboracions professionals així com identificar propostes per reforçar el treball en xarxa a nivell de sector. Aquest espai estarà dinamitzat per la SCEA. (Més informació)

Cloenda i lectura del Manifest, en el qual es recolliran els reptes i les propostes de futur.

 

Organitzador: 
o3sac
Categories: 
Terra

Relacionats

Butlletí