TransformAcció

divendres, 2 febrer, 2018 - 18:30 a 20:30
Centre Cívic El Coll-Bruguera i CCCB
Geolocation

Què és l’Antropocè? Quina responsabilitat té la nostra societat envers les generacions que naixeran i creixeran en el futur? En aquest taller explorarem com afectarà el canvi climàtic al planeta i prendrem consciència que potser com a individus no som tan importants però les nostres accions si que poden ser transformadores. A més, farem una visita guiada gratuïta a l'exposició "Després de la fi del món" al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), que es compon de vuit instal·lacions immersives amb una base d’experimentació i acció participativa a l’espai públic de la ciutat de Barcelona.

La inscripció a aquesta activitat implica l'assistència a les dues sessions: taller i visita guiada.

A càrrec de La Fàbrica del Sol i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) en el marc de l'exposició “Després de la fi del món” i en col·laboració amb el Centre Cívic El Coll - La Bruguera.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat. Per a inscriure-us-hi seguiu l'enllaç: http://ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol/inscripcions/transformac...

Dia i hora: 

02/02/2018 - 18:30 a 20:00 - Taller

09/02/2018 - 18:30 a 20:00 - Visita Guiada

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol, CCCB, Centre Cívic El Coll-La Bruguera
Destinatari: 
Públic Adult-Jove
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 
Categories: 
Agricultura

Relacionats

Notícia

Els 15 projectes de les Subvencions pel Clima d’enguany es van donar a conèixer en una jornada on van poder fer contactes entre les persones referents i treballar plegades per construir una ciutat més sostenible.
 

Article

Integrar plantes silvestres comestibles en el sistema alimentari pot suposar una estratègia d’adaptació al canvi climàtic. Sota aquesta premissa, les organitzacions Eixarcolant, Tarpuna i Restaurantes Sostenibles, estan duent a terme un projecte per fomentar i facilitar la producció, distribució i consum d'aquest tipus de plantes a Barcelona.
 

Notícia

La jornada de networking de la Xarxa Barcelona + Sostenible, que es va celebrar el 29 de setembre, va acollir 158 assistents de més de 120 organitzacions de la ciutat que es van aplegar al Born Centre de Cultura i Memòria.

Butlletí