El concurs de fotografia naturalista de l’ANG s’acomiada després de 30 anys

Font: Associació de Naturalistes de Girona

14/01/2018 - 20:43

 Fins al 2 de febrer, l’Espai Llibreria 22 de Girona acollirà l'exposició "30 anys del concurs de fotografia naturalista de l’ANG", un recull de les millors fotografies d’aquest concurs de reconegut prestigi internacional.

En motiu d'aquesta exposició, el dia 2 de febrer a les 19.00 hores, es farà a l’Espai Llibreria 22 l'acte de cloenda de la mateixa amb la retrospectiva i reptes de futur de la fotografia naturalista i la presentació de les novetats de l’ANG per a l’any 2018.

 

D'aquesta manera i després de 30 anys "cercant crear una finestra oberta al món natural per tal de que ens mostri tota la seva bellesa i fragilitat", el concurs de fotografia naturalista de l’ANG posa fi a la seva pròpia història.

 

Lloc: Espai Llibreria 22. Carrer de les Hortes, 22, Girona.

Relacionats

Article

La Conferència "Tinguem Cura del Planeta" celebra la seva 10a edició reivindicant el paper decisiu del jovent per transformar el món.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2023

Contra la sostenibilitat és el darrer llibre publicat per Andreu Escrivà​

Entrevista
Entrevista

L’Antonio Turiel és un científic i divulgador i vam poder conversar amb ell sobre nous models de desenvolupament econòmic ecològic que assegurin un equilibri entre l'activitat de la societat i el respecte pel medi ambient.

Butlletí