10 empreses del Parc Natural del Montseny renoven la certificació de Turisme Sostenible

03/01/2018 - 11:17

Un total de deu empreses de serveis turístics del Parc Natural del Montseny han renovat la certificació de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS). La renovació va tenir lloc en el marc del 19è Fòrum Permanent de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS), reunit el passat 12 de desembre a l’Ajuntament de Tagamanent.

Les empreses son: ADEMC (Sant Esteve de Palautordera), l’Hostal Bell-lloc (Riells de Montseny), Educa Viladrau (Viladrau), el Romaní de Breda (Breda), la Fonda Montseny (Montseny), Apartaments cal Ferrer (Montseny), La Morera (el Brull), Aprèn Serveis Ambientals (el Figaró i Montmany), Can Cuch (Cànoves i Samalús) i el Bellver-l'Agustí (Tagamanent).

La sessió va començar amb una presentació i aprovació dels indicadors estratègics per avaluar l’impacte de la CETS al Montseny que s’han elaborat durant aquest últim any en diferents grups de treball. També es va parlar del grau d’implicació dels municipis i de l’aplicació dels criteris de participació que es duran a terme durant el primer semestre del 2018.

En aquesta reunió del Fòrum Permanent, com a espai de consulta i participació de la Carta Europea de Turisme Sostenible, es va presentar també el nou logotip de la CETS, amb una nova imatge corporativa, i el tríptic de difusió de les disset empreses acreditades actualment amb el segell de qualitat CETS al Montseny. 

Durant la trobada, els reunits van mostrar la voluntat i la il·lusió per seguir participant i van animar altres empreses a adherir-se a la CETS.

Si voleu conèixer amb detall la implementació de la Carta Europea de Turisme Sostenible al Parc Natural del Montseny i a altres parcs de la Xarxa de Parcs Naturals consulteu la pàgina web Turisme sostenible als espais naturals.


 

Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Reus engega el projecte per a la renaturalització i la resiliència de la ciutat, RENATUReus. I ho fa amb la licitació dels contractes per a la redacció dels projectes bàsic i executiu de les obres de naturalització d’entorns escolars i refugis climàtics a les escoles Pompeu Fabra, General Prim, Teresa Miquel i Marià Fortuny

Notícia

Es presenta el projecte RENAT3R amb l’objectiu del projecte és la renaturalització de la riera de la Bisbal i dels torrents del Lluc i Cullerer al seu pas per la trama urbana del Vendrell.

Notícia

El bestiar pasturarà a la finca de Can Colomer després d’haver-hi fet diferents aclarides forestals per reduir-ne la massa arbòria
El projecte pretén avaluar i demostrar com el pasturatge i la gestió forestal tenen efectes positius sobre el territori en l’àmbit ambiental, econòmic i sociocultural

Butlletí