Taller familiar: TEMPS DE LLUMS I ALGUNES OMBRES: La Vida dels Jocs i les Joguines

dimecres, 13 desembre, 2017 - 11:30 a dijous, 14 desembre, 2017 - 12:59
Euskal Etxea Centre Cultural
Geolocation

L’arribada del Nadal és sinònim de comprar. La societat i la publicitat ens inciten a consumir de manera compulsiva, sense que ens aturem a pensar què hi ha darrere de cada compra.

La doctora de l’Hospital de les Joguines ens explicarà on es poden portar a reparar, quines marques permeten demanar peces o on podem comprar joguines ecològiques i amb valors ètics. També curarà amb vosaltres les joguines trencades que es puguin reparar.

Nota: Trobareu adjunta la fitxa que la Noemí (la doctora de les joguines) necessita tenir uns dies abans per fer els tallers de l'Hospital de les Joguines. Podeu enviar-la a lafabricadelsol@bcn.cat després d'haver formalitzat l'inscripció.

A càrrec d’Espai Ambiental Cooperativa i l’Hospital de les Joguines. Coorganitzada amb l’Espai Lúdic Ambiental per a Famílies del Parc de la Ciutadella.

Les activitats familiars de La Fàbrica del Sol estan adreçades a un públic infantil acompanyat d’adults. No hi poden assistir ni adults ni infants sols.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat. Per inscriure-us, seguiu l'enllaç.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic familiar
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Ecològic
Educació ambiental
Reciclatge/Residus

Relacionats

Acte
20/04/2023 - 12:14
Notícia

Les racions arribaran als col·lectius vulnerables de l’Hospitalet atesos per la Fundació La Vinya i la Fundació Àurea, gràcies a Pont Alimentari. Es preveu que la iniciativa tingui un impacte significatiu en la reducció del malbaratament alimentari

Notícia

Més de 20 entitats representants de la societat civil organitzen una performance reivindicativa davant la Generalitat per exigir al govern que no abaixi la guàrdia en els objectius de la nova llei catalana de residus

Butlletí