La Diputació de Barcelona dóna suport al FICMA

03/11/2017 - 13:14

La Diputació de Barcelona dóna suport un any més al Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient, FICMA, que aquest 2017 arriba a la seva 24ena edició. El suport s’inscriu plenament en les polítiques de la Corporació que volen connectar la ciutadania amb sostenibilitat i l’educació ambiental, recollides en el Pla d’actuació de mandat 2016-2019.

El 24è FICMA, que té per lema #EnLa SevaPell, aspira a situar l’espectador en la perspectiva del nostre planeta i dels seus elements, els paisatges, els ecosistemes i els seus integrants, amb l’objectiu de progressar cap a una major sensibilització ecològica i cap a uns comportaments més sostenibles.

Entre les novetats d'enguany, i amb la finalitat de potenciar la indústria del documental ambiental, el FICMA organitza el 1r Mercat Mundial del documental ambiental FICMARKET, i a més estrena una nova Secció Oficial de documental en català, que es projectarà en una nova sala: els Cinemes ZumZeig. També hi destaca el Petit FICMA, adreçat als més joves.

El FICMA és el Festival de Cinema més antic del món en el gènere, i el seu objectiu és educar entretenint i conscienciar sensibilitzant, amb l'audiovisual com a instrument i llenguatge. Un punt de trobada de la indústria cinematogràfica i la ciutadania, que li pren el pols al planeta amb els films més actuals de temàtica ambiental.

FICMA

Barcelona, 2 – 10 de Novembre

Programa i catàleg a http://www.ficma.com/ca/barcelona


 

Relacionats

Butlletí