Com es transforma el paisatge?

divendres, 24 novembre, 2017 - 18:30
Museu de la Vida Rural

Dins del cicle Valors del Paisatge, es celebra la tercera sessió: Com es transformen els paisatges? Dinàmiques territorials i socioeconòmiques
Ponents:
Jaume Font és professor de geografia a la Universitat de Barcelona. La seva trajectòria se centra en el camp de l’ordenació territorial i molt especialment en el turisme.
Montserrat Iniesta és antropòloga especialitzada en la interpretació i la gestió del patrimoni cultural i les polítiques públiques de la memòria. Actualment dirigeix El Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona.
Jordi Puig és doctor en ciències ambientals especialitzat en canvi climàtic i canvi global ambiental. Ha treballat en el camp de la sostenibilitat i la gestió municipal, així com en l’administració pública i actualment col·labora a l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals.

Organitzador: 
Fundació Carulla i el Museu de la Vida Rural
Contacte: 

Si voleu assistir a alguna de les sessions, us podeu inscriure a: http://museuvidarural.cat/caagenda_int/paisatgedebat o al telèfon 977 87 05 76 (de dilluns a divendres, 9 a 14 h. i de 15 a 18 h.)


 

Etiquetes: 
Categories: 
Parcs naturals/Paisatge

Relacionats

Notícia

Aquest dijous al migdia s'ha celebrat un ple extraordinari per tractar aquest punt que inclou novetats per preservar el patrimoni històric i la biodiversitat.

Notícia

L’Ajuntament de Reus engega el projecte per a la renaturalització i la resiliència de la ciutat, RENATUReus. I ho fa amb la licitació dels contractes per a la redacció dels projectes bàsic i executiu de les obres de naturalització d’entorns escolars i refugis climàtics a les escoles Pompeu Fabra, General Prim, Teresa Miquel i Marià Fortuny

Notícia

Es presenta el projecte RENAT3R amb l’objectiu del projecte és la renaturalització de la riera de la Bisbal i dels torrents del Lluc i Cullerer al seu pas per la trama urbana del Vendrell.

Butlletí