ABAIXA'T ELS FUMS: #MemeMobBCN

dijous, 21 setembre, 2017 - 19:00 a divendres, 22 setembre, 2017 - 20:59
Aula ambiental de la Sagrada Família
Geolocation

Ens sumem a l’European mobility week, en què centenars de ciutats del món organitzen activitats, per tal de conscienciar sobre un model de mobilitat més saludable, segura i sostenible, en benefici de tothom.

Tens sentit de l'humor? Reenvies els Memes que reps? Ets un fan de la bici o dels patins en línia?

Vine a dir-nos com et mous per la teva ciutat a través d'un Meme i fes-te viral!

La MemeMobBCN, combina conversa amb creativitat humorística.

Diferents experts sobre mobilitat exposaran els seus estudis i els seus punts de vista sobre com ens podem moure per la ciutat de manera sostenible tot compartint l'espai públic. Bicicletes, patins i transport públic seran els protagonistes. Tot seguit, gaudirem de l'actuació musical del Grup Elsa BCN, que estan disposats a arrencar-nos més d'un somriure. I després, gaudirem d'un petit refrigeri amb cervesa artesana local mentre dissenyem memes per compartir les nostres opinions i fer-les virals a les xarxes socials amb l'etiqueta #MemeMobBCN.

Coorganitzat amb l’Aula Ambiental de la Sagrada Família i la Biblioteca Sagrada Família.

Amb la presència del Bicicleta Club de Catalunya (BACC), l’Associació de Patinadors de Barcelona (APB), la Plataforma per la Qualitat de l’Aire, l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP), el Grup Elsa BCN i Ambientubers.

Amb un petit refrigeri a càrrec de Barrinar per a la Sostenibilitat.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat. Per inscriure-us seguiu enllaç.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic adult i jove
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 
Categories: 
Canvi climàtic
Contaminació
Educació ambiental
Mobilitat
Salut

Relacionats

Article

L’AMB, en col·laboració amb Movement, desde 2018 tira endavant els Premis Bicimpuls que són un reconeixement a les entitats metropolitanes que dediquen el seu treball i esforços per la promoció de la bicicleta a la Metròpolis Barcelona. Així, enguany, els premis Bicimpuls arriben a la seva sisena edició. Les candidatures estan obertes obertes fins al 14 de gener.

Notícia

Els 15 projectes de les Subvencions pel Clima d’enguany es van donar a conèixer en una jornada on van poder fer contactes entre les persones referents i treballar plegades per construir una ciutat més sostenible.
 

Notícia

La jornada de networking de la Xarxa Barcelona + Sostenible, que es va celebrar el 29 de setembre, va acollir 158 assistents de més de 120 organitzacions de la ciutat que es van aplegar al Born Centre de Cultura i Memòria.

Butlletí