ABAIXA'T ELS FUMS: Taller de construcció de carretons

dimecres, 20 setembre, 2017 - 17:30 a dijous, 21 setembre, 2017 - 19:59
El Centre de la Platja
Geolocation

Ens sumem a l’European mobility week, en què centenars de ciutats del món organitzen activitats, per tal de conscienciar sobre un model de mobilitat més saludable, segura i sostenible, en benefici de tothom.

Dissenya i construeix un vehicle sense motor amb material reciclat i vine amb ell a la baixada de carretons que hi ha prevista per a la Festa Major de la Barceloneta!

Coorganitzat amb l’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol i el Projecte Franja Barceloneta.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat. Per inscriure-us seguiu l'enllaç.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic jove >12 anys
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 
Categories: 
Canvi climàtic
Contaminació
Educació ambiental
Energia
Mobilitat

Relacionats

Notícia

El programa formarà investigadors per avaluar la relació que mantenen els vehicles electrificats i la percepció humana del soroll.

Article

TMB i Indcar han signat un acord per a realitzar proves reals amb el minibús en les línies de Barcelona durant 3 mesos. La signatura ha tingut lloc en el marc del congrés mundial de transport públic de la UITP de Barcelona, on ha estat presentat el nou minibús sostenible d'INDCAR.

Notícia

El Pla Clima Escola Barcelona consisteix en un seguit d’actuacions de climatització per millorar el confort tèrmic de l’alumnat i els professionals dels equipaments educatius i afavorir la descarbonització i l’autoconsum. 

Butlletí