Des dels inicis de la invenció de la fotografia aquesta va tenir un paper principal com a eina per descriure els territoris i els seus paisatges. La fotografia, a diferència de la literatura i les representacions pictòriques, assegurava la presència real de l’autor in situ i la representació fidel de la realitat. Tot i la relativament curta història, aquelles primeres fotos i les actuals són una enorme font documental que permeten conèixer els paisatges i la seva evolució. Avui dia la fotografia és plenament present a la nostra vida diària, tots som fotògrafs i tenim accés a imatges d’arreu del món. En la primera edició del seminari biennal Paisatge i Imatge s’analitzarà el paper de la fotografia com a eina per interpretar i gestionar el paisatge des d’una perspectiva interdisciplinària i internacional.
Llengües: Les ponències seran en l'idioma en què figuren en el programa. No hi haurà servei de traducció simultània.
Inscripcions i forma de pagament: El preu és de 40€ i de 20€ per estudiants i persones inscrites a l'atur (caldrà document que ho acrediti). Ompliu el següent formulari: www.girona.cat/sgdap/cat/paisatge_imatge_inscripcions.php
Seminari Paisatge i Imatge
dijous, 19 octubre, 2017 - 00:00 a divendres, 20 octubre, 2017 - 23:59
EspaiCaixa de Girona
Organitzador:
Observatori del Paisatge de Catalunya i el Centre de Recerca i Difusió de la Imatge de l'Ajuntament de Girona.
Categories:
Parcs naturals/Paisatge
Relacionats
Notícia
El pastoreig és una pràctica habitual al Parc de Collserola, on hi ha ramats de certes dimensions.
Notícia
Sant Miquel del Fai i el seu paratge de coves, estanyols i salts d'aigua és l'indret més emblemàtic de l’Espai Natural del Cingles de Bertí, que inclou un conjunt de cingleres i relleus escarpats que separen la depressió del Vallès i l'altiplà del Moianès.
Notícia
La modificació puntual del Pla General Metropolità està destinada a potenciar el treball de la pagesia local i el manteniment de les zones boscoses.