Ruta: L'art de visitar un jardí: el Parc del Laberint

dimarts, 23 maig, 2017 - 18:00 a dimecres, 24 maig, 2017 - 19:59
Entrada principal del Parc del Laberint.
Geolocation

La Fàbrica del Sol et porta de ruta pel que es considera possiblement un dels parcs més bells de Barcelona i el jardí més antic que es conserva a la ciutat: el Parc del Laberint, un exponent de jardí neoclàssic del segle XVIII amb un toc de fisonomia italiana.

Endinseu-vos en el seu laberint vegetal i deixeu-vos seduir pel color de les flors, el so lleuger de l’aigua i les històries mitològiques que s’hi representen. Aquest parc està ple de petites delícies per a la vista, la reflexió o el descans i convida a perdre-s’hi. A més, coneixerem de prop la gestió sostenible que es fa dels espais verds de la ciutat i la importància que tenen com a corredors biològics.

Aquesta ruta es duu a terme en el marc del Festival Vilamon, el Festival del Turisme Responsable de Barcelona.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 
Categories: 
Biodiversitat
Canvi climàtic
Educació ambiental

Relacionats

Acte
15/06/2024 - 11:00
Hub Social Barcelona c/de Girona, 34
Notícia

Els 15 projectes de les Subvencions pel Clima d’enguany es van donar a conèixer en una jornada on van poder fer contactes entre les persones referents i treballar plegades per construir una ciutat més sostenible.
 

Butlletí