Taller: Obtenció de planter

dissabte, 25 març, 2017 - 10:30

Aprèn a obtenir el planter per al teu hort o jardí, en garrafes, contenidors, safates… diferents tècniques per multiplicar plantes, aprofitant que, ara, arriba la primavera.

A càrrec de Pere Casbas

Lloc: zona de la masia del Jardí Botànic Històric

Col·labora: Jardí Botànic de Barcelona

Durada: 2 hores

Adreçat a Públic general, a partir de 16 anys

Preu: Gratuït per als socis i 5 € per al públic general.


 

Organitzador: 
Associació d’Amics del Jardí Botànic de Barcelona (AAJBB)
Contacte: 

Informació i reserves A/e info@amicsjbb.org Tel. 932564170, dilluns i dimecres de 9.30 a 13.30 h (secretaria AAJBB)

Municipis: 
Categories: 
Agricultura

Relacionats

Article

L’any vinent Barcelona serà la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible, que desenvoluparà més de noranta projectes i polítiques actives per promoure hàbits saludables entre la ciutadania i per potenciar un canvi en el model de producció d’aliments. També hi haurà un ampli programa d’esdeveniments que es tancarà, a la tardor, amb la celebració del setè Fòrum Global del Pacte de Política Alimentària Urbana de Milà.

Article
Una iniciativa pionera que fomenta la protecció de les abelles al Parc Natural de Collserola

Ubicat al Parc Natural de la Serra de Collserola, el cementiri ha posat en marxa un projecte pedagògic únic al país per conscienciar sobre el paper clau d’aquests insectes en l’ecosistema i sobre la biodiversitat.

Les abelles són espècies pol·linitzadores molt importants per als ecosistemes, que en entorns urbans es troben fortament amenaçades per l’acció humana i la contaminació atmosfèrica

Article

La mesura de govern per a una alimentació sostenible recull les diferents línies d’acció i els diferents projectes que es duran a terme a Barcelona durant la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible, que se celebrarà a la ciutat durant tot el 2021. El projecte té un pressupost de prop de deu milions d’euros.

Butlletí