Ruta: Barcelona, pol de ciència: la Barceloneta

dijous, 6 abril, 2017 - 17:00 a divendres, 7 abril, 2017 - 19:59
Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona
Geolocation

Vora el mar hi ha un munt de científics d’arreu que treballen en centres de recerca de prestigi internacional. Descobreix-los acompanyat dels mateixos investigadors.

Què fan en els centres de recerca que conviuen a la Barceloneta?

L’Institut de Ciències del Mar (CSIC) és el centre més gran de recerca marina d'Espanya i un dels més importants de la regió mediterrània. Es dedica íntegrament a l’estudi de mars i oceans. El Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona inclou 7 entitats de recerca independents, que es dediquen a la recerca en l'àmbit de la salut humana i la biomedicina.

A càrrec de la Fundació Ciència en Societat. En el marc del Dia Mundial de la Salut. Organitzat per La Fàbrica del Sol en col·laboració amb el Mapa Barcelona + Sostenible.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

Podeu trobar tota la programació d'activitats de La Fàbrica del Sol del primer quadrimestre de 2017 seguint l'enllaç


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Ciència
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

El Pla Escola Clima Barcelona inclou un conjunt de mesures destinades a climatitzar els centres públics municipals mitjançant la instal·lació de plaques fotovoltaiques, que convertiran els equipaments en generadors d’energia. Amb un pressupost de 100 milions d’euros, el projecte es durà a terme en 170 escoles entre el 2024 i el 2029.

Acte
18/10/2023 - 15:30
Nau Bostik. C/Ferran Turné 1-11 Barcelona.
Notícia

Manifesta 15 Barcelona s’expandirà més enllà del centre de Barcelona i arribarà a la serra de Collserola, el Prat-Delta del Llobregat i el riu Besòs anomenats ‘nodes geogràfics’.

Butlletí