Presentació del Programa Global de Seguiment de la Biodiversitat SISEBIO

dijous, 9 febrer, 2017 - 11:00 a divendres, 10 febrer, 2017 - 10:59
Seu de la Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat Sala d'Actes 1a Planta Avinguda Diagonal, 525 Barcelona
Geolocation

Es presentarà el projecte SISEBIO, el qual està basat en el seguiment dels canvis, a llarg termini, de la composició i estructura de les comunitats d’espècies i dels hàbitats, tant en el medi terrestre com en el marí i en les aigües continentals. D’aquesta manera, facilitarà l’anàlisi del funcionament dels ecosistemes i la seva relació amb els factors de canvi.

El SISEBIO ha d’esdevenir una eina de coneixement per a tota la societat i per a l’administració en particular. Una millora en la gestió i l’ús sostenible del medi natural.

INSCRIPCIONS

L’assistència a la jornada és lliure i gratuïta.
Es prega confirmació d’assistència amb el següent formulari.

Organitzador: 
Departament de Territori i Sostenibilitat i CREAF
Contacte: 

935811488 (CREAF-Departament de Comunicació)


 

Categories: 
Biodiversitat

Relacionats

Notícia

L'ecòleg Ramon Margalef i López (1919-2004) dona nom a partir d'ara al jardí d'Aclimatació, un dels espais amb més interès botànic de la ciutat, situat al Parc de Montjuïc de Barcelona.

Opinió


" Atès que cada vegada hi ha més biomassa forestal sense gestionar, els boscos són més densos i la temperatura de l’atmosfera cada vegada s’escalfa més, la proporció d’aigua evapo-transpirada pel bosc és més elevada i això es tradueix en menys aigua blava que va cap als rius i aqüífers."
 

Notícia

La Paeria de Lleida explica els seus projectes de revegetació urbana i altres ciutats comparteixen els seus fulls de ruta per incrementar la seva biodiversitat

Butlletí