Ruta: SANTS-MONTJUÏC: L'art de visitar un jardí: Laribal, Grec, Umbracle i Aclimatació

divendres, 24 febrer, 2017 - 11:00 a dissabte, 25 febrer, 2017 - 12:59
Parcs de Montjuïc
Geolocation

La Fàbrica del Sol us ofereix una ruta pels parcs de Montjuïc que van acollir els primers roserars públics de la ciutat.

L'Exposició Internacional de Barcelona del 1929 va ser un moment molt important en la història de la nostra ciutat i va canviar per sempre la fesomia de la muntanya de Montjuïc. La diversitat botànica d’aquests jardins forma part del Parc de Montjuïc, que, amb tota la seva riquesa i complexitat d'usos, és un dels pulmons verds més importants de Barcelona.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

Podeu trobar tota la programació d'activitats de La Fàbrica del Sol del primer quadrimestre de 2017 seguint l'enllaç


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 
Categories: 
Biodiversitat
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

L’Atles de Biodiversitat de Barcelona ja incorpora dades de crustacis i mol·luscs gràcies a la ciència ciutadana. Les dues noves capes han estat creades íntegrament amb dades ciutadanes recollides per l’ICM-CSIC, que el 2021 va permetre també afegir la capa de peixos a la guia.

Article

L’Ajuntament de Barcelona, Parcs i Jardins i Cossetània Edicions han publicat la ‘Guia de flora urbana de Barcelona’, de Pere Barnola i Josep M. Panareda, que exposa una mostra de les més de mil espècies vegetals que tenim a la ciutat, i la ‘Guia de fauna urbana de Barcelona’, de Sergi Garcia, un recull de la fauna més representativa i, en molts casos, desconeguda de Barcelona. Les dues amb il·lustracions de Martí Franch.

Acte
18/10/2023 - 15:30
Nau Bostik. C/Ferran Turné 1-11 Barcelona.

Butlletí