Ruta: HORTA-GUINARDÓ: L'art de visitar un jardí: el Parc del Guinardó

divendres, 10 febrer, 2017 - 11:00 a dissabte, 11 febrer, 2017 - 12:59
Parc del Guinardó
Geolocation

La Fàbrica del Sol t'ofereix un passeig entre la rusticitat del bosc combinada amb l’elegància d’un jardí d’arbustos retallats.

Passejarem per la frondositat de la zona forestal i gaudirem d’unes vistes úniques sobre la ciutat. La ruta agafa com a fil conductor l’aigua per descobrir el jardí històric creat per Jean-Claude Nicolas Forestier en col·laboració amb Nicolau Maria Rubió i Tudurí a principis del segle xx. Tot plegat, en un dels indrets amb major riquesa d'aus de la ciutat.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

Podeu trobar tota la programació d'activitats de La Fàbrica del Sol del primer quadrimestre de 2017 seguint l'enllaç


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 
Categories: 
Biodiversitat

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Barcelona, Parcs i Jardins i Cossetània Edicions han publicat la ‘Guia de flora urbana de Barcelona’, de Pere Barnola i Josep M. Panareda, que exposa una mostra de les més de mil espècies vegetals que tenim a la ciutat, i la ‘Guia de fauna urbana de Barcelona’, de Sergi Garcia, un recull de la fauna més representativa i, en molts casos, desconeguda de Barcelona. Les dues amb il·lustracions de Martí Franch.

Article

Barcelona destaca com una de les metròpolis més actives en el mapeig de biodiversitat marina en un recompte mundial de natura urbana.

Notícia

El Port Olímpic de Barcelona instal·la vint gabions de bioregeneració dissenyats per afavorir la restauració dels ecosistemes marins. Més endavant se n’avaluaran els resultats per saber si són adequats per a les aigües del litoral barceloní.

Butlletí