Convocatòria de subvencions per a empreses i entitats de la Xarxa de Parcs Naturals

23/01/2017 - 12:22

La Diputació de Barcelona ha obert una convocatòria de subvencions per a empreses i entitats situades en municipis de l’àmbit de la Xarxa de Parcs Naturals. L’objectiu de la convocatòria és fomentar les activitats d’explotacions forestals, empreses agrícoles, ramaderes i de serveis, així com per a la millora d’habitatges i restauració del patrimoni arquitectònic i de les entitats culturals i les instal·lacions tèrmiques amb biomassa. El termini per presentar sol·licituds finalitza el 15 de març.

Es tracta de subvencions en l’àmbit del Parc Natural del Montseny, Parc del Castell de Montesquiu, Espai Natural de les Guilleries-Savassona, Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, Parc del Montnegre i el Corredor, Parc de la Serralada Litoral, Parc de la Serralada de Marina, Parc del Garraf, Parc d'Olèrdola, Parc del Foix i Parc Natural de la Serra de Collserola.

Per a la línia de subvenció de les instal·lacions tèrmiques amb biomassa i per a les entitats culturals, en el cas exclusiu del Montseny, l'àmbit de vigència s'amplia a tot el declarat Reserva de la Biosfera dins de la província de Barcelona. De la mateixa manera, en el cas de les empreses de serveis, al Montseny i a Sant Llorenç del Munt i l’Obac l’àmbit s’amplia  al territori inclòs en la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS).

D’acord amb la convocatòria, les activitats o projectes subvencionats s'hauran de realitzar dins del període comprés entre l'1 de gener del 2017 al 30 de juny del 2018, excepte per a les activitats de les entitats culturals que hauran d'executar-se entre l’1 de gener i el 31 de desembre del 2017.

Per a més informació: Bases de la convocatòria


 

Categories: 

Relacionats

Article

La guia de bones pràctiques “Cultural and spiritual significance of nature. Guidance for protected and conserved area governace and management” acaba de sortir publicada en el número 32 la col·lecció de la Comissió Mundial d’Àrees Protegides d’UICN.

Article

Hàbitat és una guia d’activitats per a l’educació ambiental que pretén abordar la tasca educativa partint de l’experiència vivencial. S’utilitza l’activitat, el joc, la simulació i la implicació, fins i tot física, en la modelització dels processos com a suport del diàleg amb la realitat.

Article

Creat per ISGlobal, el seu objectiu és sensibilitzar el públic jove sobre com es transmeten les infeccions i com es poden prevenir

Butlletí