Tria el teu consum responsable

dijous, 15 desembre, 2016 - 18:00
La Fàbrica del Sol
Geolocation

T’està bé el de sempre o vols descobrir noves opcions? Què hi ha al darrere del que consumeixes cada dia?

Després del taller on vam explorar les opcions de consum conscient que tenim a l'abast, des de la factura de la llum fins al menjar, vam decidir, entre totes les persones assistents, en quins temes volíem aprofundir en la sessió següent.
En aquesta trobada, oberta a tothom, es presentaran quatre iniciatives de consum responsable; una de finances, una d'alimentació, una d'energia i una de telecomunicacions. Per venir no cal haver assistit a la sessió prèvia.

Coneixerem:

- Eticom Som Connexió

- FETS Finançament Ètic i Solidari

- Quèviure

- Som Energia

Veniu a descobrir 4 iniciatives de consum responsable que potser us faran repensar els vostres hàbits.

Presentació organitzada per Opcions de Consum Responsable (antic CRIC).

Organitzador: 
Opcions de Consum Responsable
Categories: 
Economia

Relacionats

Notícia

El projecte Dunia, de microfinançament agroecològic, permet a la població urbana de Barcelona donar suport a productors locals de tot Catalunya i facilitar així la implicació de la ciutadania en una alimentació més sostenible.

Notícia

L’estratègia Circular Data Driven elaborada pel Consorci ICC Gavà – Castelldefels i liderat per l’Ajuntament de Gavà, s’ha debatut amb els representats de les administracions que en formen part.

Notícia

Reus Compra Responsable és un projecte d’intercooperació del comerç de Reus que neix amb la voluntat d’impulsar la transformació del model comercial de la ciutat, adaptar-lo als reptes socioeconòmics que planteja la crisi de la COVID19 i reforçar la viabilitat del comerç local com a font d’ocupació i activitat econòmica.

Butlletí