Debat: Com aconseguir un marc normatiu català més favorable a la prevenció del malbaratament alimentari?

dimecres, 14 desembre, 2016 - 18:30
Sala d'actes del Museu Melcior Colet
Geolocation

Debat sobre les possibilitats normatives i fiscals per a la prevenció del malbaratament alimentari.

Organitzador: 
Fundació ENT
Contacte: 

Cal confirmar assistència al 93 893 51 04 o bé a l'adreça electrònica rrafols@ent.cat


 

Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

Catalunya ha aprofitat durant aquest any 14,5 milions de quilos d'aliments a través del Pla d'Acció per a la Prevenció del Malbaratament Alimentari (2019-2020), que està en un grau d'execució del 63%. Està integrat per més de 140 projectes i hi ha 57 diferents organitzacions implicades.

Article

La campanya No llencis el menjar, impulsada des de la regidoria de Medi Ambient i el Centre Tecnològic Leitat, s’ha reprès aquesta setmana amb noves visites als comerços locals. 8 establiments del centre del municipi s’han sumat al projecte ja en són 36 els que fan costat a l’Ajuntament de Vilanova del Camí per avançar en la reducció del malbaratament alimentari.

Butlletí