S'inaugura l'exposició Metropolis verda

AMB.cat

29/11/2016 - 10:17

"Metròpolis Verda. Ecologia, lleure i producció" mostra la diversitat dels espais oberts metropolitans i explora els reptes que es plantegen per a una metròpolis que vol un territori més accessible, saludable i, en definitiva, habitable. L'objectiu de l'exposició és divulgar aquesta nova mirada sobre els espais lliures, no com a espais residuals, sinó més aviat com a espais vertebradors de la metròpolis i escenaris plens de vida, lleure, natura i producció.

L'exposició està organitzada per l'Àrea Metropolitana de Barcelona, i entre d'altres compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Es podrà visitiar fins el 21 de gener del 2017 a l'Espai Mercè Sala al Vestíbul de connexió de les línies 3 i 5 del Metro de Barcelona a l'estació Diagonal, 

Municipis: 

Relacionats

Reportatge
Article de Núria Marín, Presidenta de la Diputació de Barcelona

Ajuntaments i Diputació ens hem posat en primera línia de la crisi de la COVID-19, gens aliena a l'emergència ambiental. I ho estarem en la postpandèmia, tot i que per a això reclamem més reconeixement institucional i capacitat de despesa i inversió.

Butlletí