La Fundació Privada GIRBAU convoca la primera edició del Premi 'Natura i Societat'

17/11/2016 - 18:36

 

El Premi neix amb caràcter bianual i s’emmarca en la voluntat de la Fundació Privada Girbau de donar suport a aquelles entitats que treballen per a la protecció i millora del patrimoni natural, des del compromís i la responsabilitat. I amb la convicció ferma que la millor manera de fer-ho és fomentant la participació de la societat, i la transmissió de valors de respecte i responsabilitat envers el medi ambient.

Aquest Premi és finançat per la Fundació Privada Girbau administrat i gestionat per la XCT

El Premi, que tindrà una dotació econòmica de fins a 12.000 euros, comptarà amb un jurat format per 2 representants de la Fundació Privada Girbau, 1 representant del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS), 1 representant de la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT) i el meteoròleg Francesc Mauri.

Podran optar a aquest Premi entitats privades sense ànim de lucre, legalment constituïdes, que tinguin entre les seves finalitats socials la conservació de la natura i que tinguin la seva seu social a Catalunya. El projecte s’haurà de realitzar dins l’àmbit territorial de Catalunya. La data límit per presentar les propostes finalitza el 30 de gener de 2017.

La finalitat de la Fundació Privada Girbau és l’ajuda vers la promoció i el benestar de les persones, famílies i pobles. En concret, el seu objectiu és de caràcter social, assistencial, cultural o bé d’activitats relacionades amb el medi ambient.

Per a més informació sobre els criteris de selecció, compromisos de l'entitat beneficiària i com presentar-s'hi consulteu les Bases del Premi


Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

La Conferència "Tinguem Cura del Planeta" celebra la seva 10a edició reivindicant el paper decisiu del jovent per transformar el món.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Contra la sostenibilitat és el darrer llibre publicat per Andreu Escrivà​

Article

El Consistori reforça el seu compromís amb el desenvolupament sostenible a través de la seva adhesió al Pla d'Acció de Compra Pública Verda de la Generalitat de Catalunya 2022-2025

Butlletí